aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική γυναικών: Στα Νησιά Φερόε για την πρωτιά

Εθνική γυναικών: Στα Νησιά Φερόε για την πρωτιά

Η εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών αναχώρησε για την πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε, Τόρσβαν, όπου θα συμμετάσχει στον Α’ Όμιλο της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Στην πρεμιέρα, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει σήμερα το Λίχτενσταϊν, αύριο το Έιρε, ενώ η κυπριακή ομάδα θα ολοκληρώσει τους αγώνες της την Τετάρτη κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα των Νησιών Φερόε.

Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρών προπονήσεων στο Θεμιστόκλειο ο ομοσπονδιακός κόουτς Πέτρος Πατσιάς και ο βοηθός του Κώστας Παναγίδης κατέληξαν στις 12 παίκτριες που θα αποτελούν την αποστολή.

Στα Νησιά Φερόε ταξίδεψαν οι πασαδόροι Ιωάννα Λεωνίδου και Νικολίνα Σπύρου (Απόλλων), οι λίμπερο Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Ελένη Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ), οι κεντρικές Ιορδάνους Άνδρη, Κατερίνα Ζακχαίου, Κατερίνα Λάμπρου (Απόλλων), οι ακραίες Έμιλυ Δημητρίου (Αναγέννηση Δ.), Ασπασία Χατζηχριστοδούλου (Άρης Πολεμίου), Ελένη Κολοκοτρώνη (Ανόρθωση) και η διαγώνια Μαρίνα Κολοκοτρώνη (Ανόρθωση).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Φραγκλίνος Ανδρέου, ενώ συμμετέχει και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος θα σφυρίξει στους αγώνες. Η Εθνική στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ολοκλήρωσε την Παρασκευή τους φιλικούς της αγώνες με την πρωταθλήτρια ομάδα παίδων της Ανόρθωσης, με την οποία έπαιξε άλλες δυο φορές μετρώντας μια νίκη και μια ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ