aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική Ανδρών: Με μαγκιά και θρίλερ πρώτη και αήττητη!

Εθνική Ανδρών: Με μαγκιά και θρίλερ πρώτη και αήττητη!

Η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών στο δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018, και η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2017, ήταν δεδομένη από τις δύο νίκες σε δύο αγώνες.

Απλά απόψε (22/05) σφραγίστηκε η ανωτερότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο νίκησε (δύσκολα η αλήθεια να λέγεται) την Σκωτία με 3-2 σετ (25-23, 23-25, 22-25, 25-21, 15-13), ολοκλήρωσε πρώτη και αήττητη τον όμιλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (κατηγορία Μικρών Κρατών) που έγινε στο Ρεϊκιάβικ της Ισλανδίας.

Οι διεθνείς μας τα βρήκαν μπαστούνια απέναντι στους Σκοτσέζους που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για να εξασφαλίσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

cyprus 1

Ιδιαίτερα οι Τζέιμι Μακχάρντι (με 24 κερδισμένους πόντους) και Σέιν Κουκ (19 πόντοι) έκαναν μεγάλη ζημιά στην ομάδα μας, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ.

Εκεί, όμως άρχισε η ανασύνταξη των παικτών μας που βρήκαν τις δυνάμεις και το… ενδιαφέρον να φτάσουν στη νίκη στο τάι μπρέικ. Ουσιαστικά επέδειξαν μαγκιά και δικαιώθηκαν. Πρώτος σκόρερ για την Εθνική μας ήταν ο Γαβριήλ Γεωργίου με 18 πόντους ενώ ακολούθησαν οι Βλάτο Κνέζεβιτς και Αχιλλέας Πετρακίδης με 14 πόντους.

cyprus 3Οι ομοσπονδιακοί μας προπονητές, Διμίτρι Λέτσιεφ και Στέργιος Φρασκέσκου, χρησιμοποίησαν επίσης τους  Σωτήρη Πετρακίδη (4 πόντοι), Παναγιώτη Χρυσοστομου, Γιάννη Κοντό, Αντώνη Χριστοφή, Άγγελο Αλεξίου (8) Γιώργο Χρυσοστόμου (3), Στέφανο Χαριδήμου (7) και Αντώνη Αντωνίου (λίμπερο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ