aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνικές: Κουτουλέας στην Ανδρών, Πατσιάς – Παναγίδης στις Γυναίκες

Εθνικές: Κουτουλέας στην Ανδρών, Πατσιάς – Παναγίδης στις Γυναίκες

Mε τον Βαγγέλη Κουτουλέα θα πορευτεί η Εθνική Ανδρών Πετοσφαίρισης τον επόμενο χρόνο. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Ελλαδίτης προπονητής ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 με συμβόλαιο ενός έτους την Εθνική σε αντικατάσταση του Βουλγαροκύπριου κόουτς Ντιμίτρι Λέτσιεφ, η παρουσία του οποίου κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Ο Ελλαδίτης μέχρι πρότινος προπονητής των Εθνικών Beach Volley επιστρέφει στην Κύπρο στις 18 Σεπτεμβρίου και αμέσως πιάνει δουλειά. Σε πρώτη φάση θα έχει συνάντηση με τα σωματεία για να εξηγήσει τον τρόπο δουλειάς του, ενώ θα θέσει υπό το μικροσκόπιό του τόσο τις ομάδες Ανδρών, όσο και αυτές των Εφήβων.

Ταυτοχρόνως, ο νέος Ομοσπονδιακός θα συναντηθεί και θα εξηγήσει το πλάνο του στους διεθνείς που θα βρίσκονται στις επιλογές του και ακολούθως θα αρχίσουν τα προπονητικά καμπς.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Βαγγέλης Κουτουλέας χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για τον ίδιο την πρόσληψή του στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών λέγοντας ότι «θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας και να αποδείξω ότι ο Βαγγέλης Κουτουλέας δεν συνδέεται μόνο με το Βeach Volley.

Ο νέος κόουτς της Εθνικής ανέφερε ότι η προϋπηρεσία του στη σάλα είναι σημαντική αφού διετέλεσε προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ στην Αγγλία κέρδισε δυο πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ένα πρωτάθλημα Εφήβων.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ συνεχίζουν στις Εθνικές ομάδες Γυναικών οι Πέτρος Πατσιάς και Κωστάκης Παναγίδης αφού το έργο της κρίθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Αποκορύφωμα της πορείας των τελευταίων χρόνων η πρόκριση στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα γίνει στο Λουξεμβούργο το 2017, αλλά πολύ περισσότερο στη Β Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου επίσης το 2017.

Το 2017 οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών έχουν σημαντικές υποχρεώσεις αφού θα συμμετάσχουν στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα γίνουν για τους Άνδρες στην Ισλανδία και τις γυναίκες στο Λουξεμβούργο τον Μάϊο του 2017, και στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν στο Σαν Μαρίνο.

Επίσης, θα συμμετάσχουν στη Β Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου επίσης το 2017. Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος και των συνεχόμενων αγώνων δεν αποκλείεται οι δυο Εθνικές να πορευτούν με διαφορετικές ομάδες στις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ