Έρχεται το τουρνουά στις Φοινικούδες

Προ των πυλών βρίσκεται το «EBT Cablenet Beach Handball Tournament – Larnaka 2019» και θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λάρνακας στην Παραλία των Φοινικούδων, το Σαββατοκυρίακο 26 -28 Ιουλίου.

To μπιτς χάντμπολ έχει ήδη δείξει το δρόμο προς την επιτυχία για την Κύπρο και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για μελλοντικές διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις, όπως για παράδειγμα τη συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών μπιτς χάντμπολ στο φετινό Euro που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον ερχόμενο Ιούλιο, όπως επίσης και τη Συμμετοχή των Εθνικών ανδρών και γυναικών στην 3η Μεσογειάδα Αθλημάτων παραλίας τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η περσινή μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης στη Λάρνακα, έχει θέσει γερές βάσεις και διασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της φετινής προσπάθειας. Η εταιρεία Cablenet στηρίζει τη φετινή διοργάνωση ως Πλατινένιος Χορηγός. «Ευχόμαστε η φετινή συνεργασία να αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας και παραγωγικής σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών», αναφέρει η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ