aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪEπιτυχές το σεμινάριο διαιτητών για το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Eπιτυχές το σεμινάριο διαιτητών για το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Σεμινάριο με θέμα το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 από το Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας. Το σεμινάριο ήταν διαδικτυακό μέσω της διαδικτυακής φόρμουλας ZOOM.

Η παρουσία ήταν  πολύ μεγάλη αφού σχεδόν όλοι οι σημειωτές που είναι μέλη του Συνδέσμου ήταν εκεί και παρακολούθησαν το εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο. Χαρακτηριστικά, το σεμινάριο παρακολούθησαν 50 διαιτητές και σημειωτές.

Το σεμινάριο καταπιάστηκε με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διαιτητές και σημειωτές τη φετινή χρονιά. Επίσης, δόθηκαν στο σεμινάριο κάποια σενάρια (όχι ιδιαίτερα συνηθισμένα) που τέθηκαν ενώπιον των συμμετεχόντων και συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης στην περίπτωση που συμβούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών διεθνής διαιτητής Χρίστος Μαϊφόσιης χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο «ειδικά λόγω της μεγάλης παρουσίας σημειωτών και διαιτητών». Ο κ. Μαϊφόσιης ανέφερε ότι το διαδικτυακό σεμινάριο ήταν πολύ – πολύ χρήσιμο. Όπως είπε στόχος των σεμιναρίων είναι η επιμόρφωση σε κανονισμούς που μέσα από τους αγώνες δυσκόλεψαν τους διαιτητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ