aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕπίλεκτες U16: Με τρεις ώρες καθυστέρηση η πτήση

Επίλεκτες U16: Με τρεις ώρες καθυστέρηση η πτήση

Με καθυστέρηση τριών ωρών αναχώρησε με πτήση της Globalt για την Πορταριά του Πηλίου οι 16 επίλεκτες πετοσφαιρίστριες στην κατηγορία γυναικών U16. Η αποστολή αρχικά αφίχθηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια οδικώς και ταξίδι τεσσάρων και πλέον ωρών έφθασε στο μαγευτικό Πήλιο.

Μετά  την άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση,  οι πετοσφαιρίστριες θα συγκεντρωθούν στο Αθλητικό Κέντρο της Πορταριάς όπου θα έχουν την πρώτη τους επαφή και προπόνηση με τον Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος θα έχει το πρόσταγμα των προπονήσεων. Οι 16 πετοσφαιρίστριες θα κάνουν δυο φορές την ημέρα προπόνηση μέχρι τις 14 Ιουλίου που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στην Κύπρο.

Η ΚΟΠΕ ανακοινώνει ότι οι πετοσφαιρίστριες που επιλέγηκαν και ταξίδεψαν στο Πήλιο είναι οι: Ελένη Κακούρη, Θάλεια Χριστοπούλου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωσις), Έλενα Χριστοφόρου, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Bικτώρια Ιωαννίδου (Απόλλων), Σοφία Λάππα, Χριστιάνα Ναθαναήλ (Ανόρθωσις Πετ.), Χριστίνα Κυπριανού (ΑΕΛ), Αγάθη Νικολάου (Παφιακός), Ελένη Καρακώστα, Αντωνία Κέζου (ΑΕΚ Λάρνακας), Ευτυχία Χριστοδούλου (Εθνικός Λατσιών), Χρυσόθεμη Παπασάββα (Νέα Σαλαμίνα).

Αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου, ενώ την αποστολή επισκέπτεται και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δρ. Μιχάλης Κρασιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ