aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕπίλεκτες γυναίκες K-16: Στο Πήλιο για προετοιμασία

Επίλεκτες γυναίκες K-16: Στο Πήλιο για προετοιμασία

Στην Πορταριά του Πηλίου θα βρίσκεται για ένα δεκαήμερο (μέχρι τις 16 Ιουλίου) η αποστολή των επίλεκτων γυναικών U16 για προπονητικό καμπ πετοσφαίρισης, που θα γίνει στο θέρετρο της Μαγνησίας. Η επιλογή των κοριτσιών έγινε μετά τα τεστ και τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Ιουνίου από τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικός της Ελλάδας, Γιάννη Νικολάκη.

Οι πετοσφαιρίστριες που επιλέγηκαν είναι οι Ελένη Κακούρη, Θάλεια Χριστοπούλου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωση), Έλενα Χριστοφόρου, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Bικτώρια Ιωαννίδου (Απόλλων), Σοφία Λάππα, Χριστιάνα Ναθαναήλ (Ανόρθωση Πετ.), Χριστίνα Κυπριανού (ΑΕΛ), Αγάθη Νικολάου (Παφιακός), Ελένη Καρακώστα, Αντωνία Κέζου (ΑΕΚ), Ευτυχία Χριστοδούλου (Εθνικός Λατσιών), Χρυσόθεμη Παπασάββα (Νέα Σαλαμίνα).

Αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου, ενώ την αποστολή θα επισκεφθεί και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρ. Μιχάλης Κρασιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ