aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕπέστρεψε στις νίκες με ανατροπή

Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή

Με ανατροπή επέστρεψε στις νίκες η Αναγέννηση Δερύνειας. Μετά την ήττα της Δευτέρας από την Ανόρθωση, η ομάδα του Μέλκα κέρδισε στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό τη Νέα Σαλαμίνα με 1-3 σετ (27-25, 23-25, 17-25, 13-25) και συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες. Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τον Εσθονό Numistru, προηγήθηκαν και ήταν πολύ καλοί μέχρι το δεύτερο σετ, αλλά στη συνέχεια υπέκυψε. Για τους «ερυθρόλευκους» ο αγώνας της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ στο «Λευκόθεο» είναι σημαντικός.

Σε ένα εξαιρετικό πρώτο σετ, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε της Αναγέννησης με 27-25 σε 25’ και προηγήθηκε. Το σετ ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται 15-13, αλλά τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν 21-21. Τα πάντα κρίθηκαν στους έξτρα πόντους με την ομάδα του Κ. Αδάμου να κερδίζει 27-25.

Η Νέα Σαλαμίνα είχε λύσεις και στο δεύτερο σετ με συνέπεια να προηγηθεί 13-7. Η Αναγέννηση «ροκάνισε» τη διαφορά μειώνοντας σε 17-15 και τελικά, το «γύρισε» κερδίζοντας 23-25 σε 27’ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν τα αρχικά στάδια του τρίτου σετ με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν 5-5 και 8-8. Στη συνέχεια, η Αναγέννηση ξέφυγε 9-16 για να ολοκληρώσει το σετ κερδίζοντας 17-25 σε 22’ ανατρέποντας τα δεδομένα 1-2. Η Αναγέννηση ήθελε να τελειώσει τον αγώνα και προηγήθηκε 4-9 στο τέταρτο σετ. Πιο πλήρης η ομάδα της Δερύνειας ξέφυγε και άλλο 8-19 για να κερδίσει 13-25 σε 20’ και τον αγώνα 1-3 σετ.

Νέα Σαλαμίνα (Κ. Αδάμου): Guimond, Ramma, Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Α. Χρυσοστόμου, Γ. Χρυσοστόμου. Λίμπερο: Ιωάννου. Αλλαγές: Λούκοβιτς, Καλαφάτης, Τουμπή.

Αναγέννηση Δερύνειας (Γ. Μέλκας): Costa, Τόφια, Ιακώβου, Καραγιάννης, Αποστόλου, Antonic. Λίμπερο: Παπαϊωάννου. Αλλαγές: Κούρμουζος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ