aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕπαναρχίζει η δράση στα φιλέ

Επαναρχίζει η δράση στα φιλέ

Με δύο σημερινά παιχνίδια και ένα αυριανό επαναρχίζει το πρωτάθλημα πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών, μετά από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Σε πρώτο πλάνο είναι οι αποψινοί αγώνες, ΑΠΟΕΛ-Αναγέννηση και N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια, που θα αρχίσουν στις 20:00.

O αγώνας στο «Λευκόθεο» μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Αναγέννησης Δερύνειας έχει ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες μάχονται για να μπουν στην τετράδα. Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά και θέλει τη νίκη αφού βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από την αποψινή αντίπαλό της, ενώ ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στη Δερύνεια. Η φιλοξενούμενη, από την πλευρά της, θα πάει στη Λευκωσία με στόχο το τρίποντο, που ίσως φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον ΑΠΟΕΛ στην πορεία για την τετράδα.

Μεγάλο παιχνίδι προβλέπεται και μεταξύ N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολύ καλή πορεία το 2019, έστω και εάν μετρούν δυο ήττες τον Δεκέμβριο από ΑΠΟΕΛ και Αναγέννηση. Γνωρίζουν όμως ότι εφόσον κερδίσουν την Ομόνοια κάνουν μεγάλο βήμα τετράδας. Ο Τόμας Γκαλιμπέρτι θα έχει στη διάθεσή του το νέο απόκτημα, τον Ενρίκε Λεονάρντο.

Η Ομόνοια, που ανέβηκε στην 1η θέση στο φινάλε του 2019, πάει στη Λεμεσό με στόχο μόνο τη νίκη. Η ομάδα του Σάββα Σάββα έχει πολλή ποιότητα και θέλει να την επιστρατεύσει σε αγώνα με πολλούς κινδύνους.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, η εκπληκτική φέτος Ανόρθωση δοκιμάζεται στο νέο κλειστό του Παραλιμνίου απέναντι στην επικίνδυνη ομάδα της Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ (20:00). Οι βυσσινί στην έδρα τους, κυρίως, είναι πολύ επικίνδυνοι και θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση πάει στο Παραλίμνι μόνο για το τρίποντο, αφού τα βαθμολογικά δεδομένα τής επιτρέπουν να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά.

Τέλος, αύριο στο «Σπύρος Κύπρου» (18:00), η ΑΕ Καραβά υποδέχεται τον Green Air Παφιακό. Η προσφυγική ομάδα, αν και χωρίς νίκη ακόμα, είναι πολύ υπολογίσιμη, με έμπειρους παίκτες και δεν χωρά υποτίμηση. Η ΑΕ Καραβά θα επιχειρήσει να πετύχει μεγάλη νίκη προσδοκώντας ότι θα επαναλάβει εμφανίσεις απέναντι σε άλλες ομάδες που διεκδικούν την τετράδα. Ο Green Air Παφιακός προέρχεται από μεγάλη απραξία, αφού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 13 Δεκεμβρίου, και θα πάει στη Λεμεσό για να κερδίσει ώστε να μείνει σε τροχιά κορυφής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγ. Σετ Β.
1. Ομόνοια 10 27-10 23
2. Παφιακός 9 24-11 20
3. Ανόρθωση 10 23-15 20
4. Νέα Σαλαμίνα 10 23-17 18
5. Αναγέννηση Δερ. 10 24-18 18
6. ΑΠΟΕΛ 9 17-17 15
7. Ε.Ν.Π. 10 4-27 3
8. ΑΕ Καραβά 10 3-30 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ