aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕντυπωσιάζουν Σαββίδης-Μιχαήλ στο MEVZA K18

Εντυπωσιάζουν Σαββίδης-Μιχαήλ στο MEVZA K18

Eντυπωσιάζουν οι Οδυσσέας Σαββίδης και Κανάρης Μιχαήλ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα MEVZA U18 που άρχισε την Πέμπτη 8 Αυγούστου στη Βουδαπέστη. Πανηγυρικά πέρασαν στους «8» της διοργάνωσης και στις 10:00 το πρωί θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τη Σλοβακία.

Την Πέμπτη κέρδισαν πανηγυρικά τον όμιλο αφού στους δυο αγώνες που έδωσαν κέρδισαν αρχικά τη γηπεδούχο Ουγγαρία με 2-0 σετ (21-15, 21-13). Επόμενος αντίπαλος ήταν η Τσεχία όπου στο πρώτο σετ οι Οδυσσέας και Κανάρης έδειξαν ψυχή κερδίζοντας 28-26 εξασφαλίζοντας προβάδισμα με 1-0 σετ. Στο επόμενο σετ οι νεαροί διεθνείς έφθασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κερδίζοντας τους Τσέχους με 21-17 και τον αγώνα με 2-0 σετ.

Η πρόκριση στα προημιτελικά  με αντίπαλο τη Σλοβακία έγινε χωρίς έξτρα αγώνα κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον Ομοσπονδιακό Ανδρέα Σαββίδη να προετοιμάσει το πλάνο του και στους νεαρούς να ξεκουραστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ