aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕντυπωσιάζει, γράφει ιστορία!

Εντυπωσιάζει, γράφει ιστορία!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιεί ο Δικέφαλος Γερίου τόσο στο πρωτάθλημα Γυναικών, όπου συμμετέχει στον Α’ Όμιλο της Β Κατηγορίας, όσο και στις νεάνιδες όπου το Σάββατο εξέπληξε τους πάντες κερδίζοντας την Ανόρθωση σε μια ιστορική νίκη.

Η ομάδα των «κιτρινόμαυρων» του Γερίου άρχισε από το μηδέν χωρίς παίκτριες στο γυναικείο πρωτάθλημα, ενώ πλέον λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων ομάδων. Τον προπονητή Γιώργο Γεωργίου υποστηρίζει ένα γκρουπ συνεργατών, ενώ κοντά του βρίσκεται από χθες 28 Νοεμβρίου 2019 και η κλινική διαιτολόγος, αθλητική διατροφολόγος Νικολέτα Μιχαηλίδου που με την εμπειρογνωμοσύνη της προσφέρει άλλα δεδομένα στην ομάδα.

Η ομάδα των νεανίδων βρίσκεται 2η στο βαθμολογικό πίνακα μετά τη σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου και μέχρι το Σάββατο αήττητης Ανόρθωσης με 3-1 στο Γέρι και μετρά 5 νίκες και 2 ήττες. Η ομάδα των γυναικών ξεκίνησε με ήττα την πρώτη αγωνιστική από την πρωτοπόρο ομάδα της Lemesos Volleyball, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν 4 σερί νίκες.

Δημιουργός του οικοδομήματος αυτού, αν και μόνο 4 χρόνια στην προπονητική (έχει να επιδείξει αρκετές επιτυχίες όπως Πρωτάθλημα αντρών Β κατηγορίας και φιναλίστ Κυπέλλου, πρωτάθλημα Αγοριών Κ16 και 2η παγκύπρια θέση στο πρωτάθλημα Αγοριών Κ14 ως βοηθός προπονητής), είναι ο Γιώργος Γεωργίου. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Γεωργίου ανέφερε:

«Ήρθα στον Δικέφαλο γιατί είδα το όραμα συζητώντας με τον Γιώργο Βασιλείου τον υπεύθυνο του τμήματος της πετόσφαιρας του σωματείου. Δημιουργήσαμε 2 ομάδες από το μηδέν με στόχο και γνώμονα να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στις νεάνιδες (αφού ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν μας επέτρεπε να έρθουμε βαθμολογικά πιο πάνω από μεγαθήρια στον χώρο με παράδοση καλούς προπονητές και παίκτριες όπως την Ανόρθωση) και να μπούμε στην τετράδα στις γυναίκες αφού ο όμιλος μας έχει μια ομάδα που ξεχωρίζει και άλλες τρεις που διεκδικούν ισάξια τη δεύτερη θέση».

Σύμφωνα με τον Καϊμακλιώτη, κόουτς: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα αφού ο δρόμος είναι μακρύς και το πρωτάθλημα πολύ μεγάλο. Οι παίκτριές μου ανταποκρίνονται, έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα και ψυχολογία, αλλά ακόμα να καταφέρουμε να δέσουμε ως ομάδα αφού πρόκειται για εντελώς νεοσύστατη ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα μετρήσουμε στο τέλος τα αποτελέσματα. Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Lemesos Volleyball και Ε.Ν.Α.ΑΘ., στα οποία εστιάζουμε αυτή τη στιγμή και θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του Ομίλου. Δεν θα είχαμε όσα έχουμε αν δεν είχαμε τους ανθρώπους της διοίκησης (Γιώργο, Κώστα, Σωτήρη) να μας εξυπηρετούν καθημερινά και, φυσικά, τη μεγάλη βοήθεια της φίλης μου, πρώτα, και συναδέλφου Σύλβιας Κοκκάλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ