aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕντυπωσιακό το γήπεδο του Beach Volley στο Γκόλντεν Κόουστ

Εντυπωσιακό το γήπεδο του Beach Volley στο Γκόλντεν Κόουστ

Σε ένα εξαιρετικό γήπεδο χωρητικότητας 4.000 θεατών θα διεξαχθούν οι αγώνες του Beach Volley στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Γκόλντεν Κόουστ που αρχίζουν τη Μεγ. Παρασκευή 6 Απριλίου 2018.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα κεντρικό γήπεδο και δυο προθερμαντήρια. Σημειώνεται ότι τα τουρνουά Beach Volley  θα διεξαχθούν σε ένα κατάμεστο γήπεδο αφού έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Οι δυο ομάδες μας Γεώργιος Χρυσοστόμου και Δημήτρης Αποστόλου στους Άνδρες και Μαριότα Αγγελοπούλου-Μανωλίνα Αγγελοπούλου ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τη Μεγ. Πέμπτη θα είναι ημέρα περισυλλογής και τελικών σχεδιασμών.

Σημειώνεται ότι η κυπριακή ομάδα των Ανδρών  ρίχνεται στη μάχη τη Μεγ. Παρασκευή αντιμετωπίζοντας τη Νέα  Ζηλανδία στις 3:30 τα χαράματα. Επίσης, η ομάδα των Γυναικών θα αντιμετωπίσει στις 09:00 το πρωί της Μεγ. Παρασκευής την Αυστραλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ