aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈνωση Νέων: Σημείο αναφοράς οι πολλές αλλαγές

Ένωση Νέων: Σημείο αναφοράς οι πολλές αλλαγές

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ η Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας γυναικών. Η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί  θέλοντας  σε κάθε αγώνα το θετικό αποτέλεσμα.

Η Ένωση προχώρησε καταρχάς σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας αφού την Αλεξία Ροτσίδου αντικατέστησε ο Παύλος Παύλου, ένας προπονητής με θητεία στην Pokka AEΚαραβά.

Η ομάδα προχώρησε και σε αλλαγές στο ρόστερ αφού αποφασίστηκε να γίνει ανανέωση και να δοθούν ευκαιρίες σε νέες πετοσφαιρίστριες. Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτριών είναι τα 25 έτη.

Στο κεφάλαιο ενίσχυση η ομάδα του Αγίου Αθανασίου απέκτησε τις Ρωσίδες Ιάνα Κχαταρασβίλι (πέρσι στην ΑΕΛ – ακραία) και  την Μαριάνα Σπρίνγκ (λίμπερο). Επίσης ενέταξε στη δύναμή της την Ελλαδίτισσα κεντρική Ανδριάνα Πασιαλή.

Από την εγχώρια αγορά στον Αγιο Αθανάσιο ήλθε από τον Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων η πασαδόρος Φρόσω Ονησιφόρου. Στην πρεμιέρα την Τρίτη 18 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ