aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈνας Κύπριος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ένας Κύπριος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η συμμετοχή στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις ομάδες που συμμετέχουν και τις χώρες που εκπροσωπούν.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Τζούριτς που συμμετέχει αυτήν την ώρα στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ στο βόλεϊ ανδρών, είναι πολλοί που χαίρονται και περηφανεύονται. Μαζί κι εμείς. Ο Δημήτρης που αγωνίζεται και διακρίνεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τα χρώματα της ιταλικής Τρεντίνο (κόντρα στην ρωσική Ζενίτ Καζάν), άρχισε να ασχολείται με το βόλεϊ στην Κύπρο!

Το πρώτο του δελτίο ως πετοσφαιριστής είναι κυπριακό και μέχρι τα 16 του χρόνια αγωνιζόταν στον Παφιακό λόγω του πατέρα του. Ο Σέρβος Μίλαν Τζούριτς, κι αυτός μεγάλη δόξα του ευρωπαϊκού βόλεϊ διετέλεσε πετοσφαιριστής και προπονητής στον Παφιακό και για πολλά χρόνια διέμενε στην Πάφο.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τζούριτς πήγε στην Ελλάδα, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, πήρε την ελληνική υπηκοότητα και γι’ αυτό αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας. Σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, γεγονός που επιβεβαιώνουν και τα επιτεύγματά του στην Τρεντίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ