aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈνα ντέρμπι και ένα ματς με φαβορί

Ένα ντέρμπι και ένα ματς με φαβορί

Δύο μεγάλα παιχνίδια θα διεξαχθούν απόψε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών. Πρώτο χρονικά θα αρχίσει το ματς ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Καραβά στο Λευκόθεο (20:00). Πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο παραδοσιακών ομάδων αλλά με φαβορί.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν μια σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι αξιοποιώντας την έδρα τους για να πάρουν το τρίποντο ώστε να κυνηγήσουν ακόμα και την 3η θέση στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα της ΑΕ Καραβά από την πλευρά της γνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει, όμως θα παλέψει για το μεγαλύτερο βαθμολογικό κέρδος.

Μισή ώρα αργότερα (20:30) θα αρχίσει και το ντέρμπι στο Θεμιστόκλειο, ανάμεσα στον Green Air Παφιακό και την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο αγώνας γίνεται στη Λεμεσό λόγω της ακαταλληλότητας της αίθουσας «Αφροδίτη» εξαιτίας εργασιών της ΑΗΚ. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το τρίποντο σε ένα καθόλα ανοικτό παιχνίδι που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η αποχή από αγώνες για 24 ημέρες ίσως επηρεάσει τις δύο ομάδες, οι οποίες όμως κατά τη διακοπή είχαν την ευκαιρία για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τέσσερις βαθμοί, γι’ αυτό το ντέρμπι αποκτά άλλη διάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ