aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈμαθαν αντιπάλους στο Βαντούζ Ζεμπύλα-Κωνσταντοπούλου και Λιοτατής-Χρυσοστόμου

Έμαθαν αντιπάλους στο Βαντούζ Ζεμπύλα-Κωνσταντοπούλου και Λιοτατής-Χρυσοστόμου

Mε τους αγώνες των προκριματικών αρχίζουν την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 οι δυο από τις τρεις ομάδες μας στο World Tour Star 1 του Βαντούζ στο Λιχτενστάϊν. Οι Έρικα Ζεμπύλα-Ζωή Κωνσταντοπούλου και Τόνι Λιοτατής-Γεώργιος Χρυσοστόμου θα επιχειρήσουν να μπουν στο κυρίως ταμπλό από το «παράθυρο» δυο προκριμτικών γύρων.

Οι Ζεμπύλα-Κωνσταντοπούλου θα αγωνιστούν στον 1ο προκριματικό στις 10:30 το πρωί με τις Σλοβένες Bulc και Zdesar. Εφόσον προκριθούν θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο προκριματικό τη νικήτρια του αγώνα Toti-Alegretti από την Ιταλία και Staricov-Dave από το Ισραήλ με προγραμματισμένη ώρα έναρξης τις 17:10 το απόγευμα.

Στους Άνδρες οι Τόνι Λιοτατής-Γεώργιος Χρυσοστόμου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο προκριματικό τους Πολωνούς Kruk και Posnanski. Ο αγώνας είναι ορισμένος στις 16:20 το απόγευμα. Eάν προκριθούν την Τετάρτη εκ νέου, θα αντιμετωπίσουν για μια θέση στο main draw τους νικητές του αγώνα Pala/Sotola από την Τσεχία και Bobrikov-Mikhalev από την Ρωσία στις 22:00 το βράδυ.

Το δίδυμο Μαριώτα Αγγελοπούλου-Μανωλίνα Κωνσταντοπούλου που αγωνίζονται στο κυρίως ταμπλό θα μάθουν αντιπάλους την Τετάρτη μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ