aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈγραψε ιστορία ο Λέοντας Λειβαδειών

Έγραψε ιστορία ο Λέοντας Λειβαδειών

Στην ιστορία θα γραφτεί η ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2017 για τη νεοσύστατη ομάδα του Λέοντα Λειβαδιών Λάρνακας. Τα «μωρά» του Μάριου Χρυσοστόμου πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ14- Παμπαίδων κερδίζοντας την Αναγέννηση Δ. με 2-1 σετ με ανατροπή μάλιστα. 

Οι «μαυρόασπροι» έχασαν το πρώτο σετ με 16-25, αλλά επανήλθαν κερδίζοντας τα δυο επόμενα 25-22 και 15-08 ανατρέποντας το σκορ και κέρδισαν με 2-1 σετ. Για την πρώτη νίκη μίλησε στην www.volleyball.org ο προπονητής της ομάδας Μάριος Χρυσοστόμου ο οποίος ανέφερε ότι «ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας».

«Για τα “μωρά” μου» όπως τα αποκαλεί ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής «σημασία έχει να μάθουν σωστά το ευ αγωνίζεσθε και το βόλεϊ. Κάνουμε μια προσπάθεια να αναπτύξουμε το άθλημα στην επαρχία Λάρνακας και θέλουμε την προβολή των προσπαθειών μας». Πέραν από την ομάδα Κ-14 Ανδρών ο Λέοντας διαθέτει και ομάδες Κ-16 Ανδρών και Γυναικών και Γυναίκες Κ-14.

Οι πρωταγωνιστές της πρώτης νίκης του Λέοντα είναι οι: Στέφανος Χρυσοστόμου, Φίλιππος Χρυσοστόμου, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Κρίστοφερ Βάσσμπεργκ Δημητρίου, Αλέξανδρος Νικολάου, Ιωάννης Γιούσεφ, Ανδρέας Πιερής, Γιώργος Σωφρονίου, Γιώργος Ανδρέου, Ανδρέας Κάνναος, Δημήτρης Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ