aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈφηβοι: Είδαν την «αρκούδα» στα μάτια

Έφηβοι: Είδαν την «αρκούδα» στα μάτια

Την ήττα με 3-0  από την Ρωσία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Ανδρών U18 στην πρεμιέρα της στο δεύτερο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διοργανώνεται στη σάλα της ρωσικής πόλης  Άναπα. Στην παρουσία 100 φιλάθλων τα παιδιά του Βαγγέλη Κουτουλέα στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και ειδικά στο δεύτερο σετ έβαλαν πολύ δύσκολα στους Ρώσους. Kορυφαίος για την Εθνική μας, αλλά και του αγώνα ήταν ο ακραίος Σωτήρης Σιαπάνης με 14 πόντους 1 άσσο 24% υποδοχή, 12 πόντους από καρφιά.

Πέντε πόντους από καρφιά πρόσφερε ο Κωνσταντίνος Σκορδής και ένα άσο ο Κωνσταντίνος Γεωργίου. Επόμενο ραντεβού για την ομάδα μας την Παρασκευή στις 19:00  απέναντι στους Πολωνούς οι οποίοι στον πρώτο αγώνα της ημέρας κέρδισαν τη Σλοβενία με 3-1 σετ (25-17, 22-25,  25-21, 25-21).

ΚΥΠΡΟΣ(ΚΟΥΤΟΥΛΕΑΣ): Γεωργίου, Σαββίδης, Σκορδής, Σιαπάνης, Παπαδημητρίου,  Κανάρης Μ.-Λίμπερο: Μυλωνάς. Αλλαγές: Κανάρης Π, Στυλιανού.

ΡΩΣΙΑ (ΝΙΚΟΛΑΕΦ): Αντόνοφ, Ένα, Κορμπούλια,Κλιμίτσεφ, Κουρμπάνοφ,Τερέντεφ-Λίμπερο: Φεντόροφ. Αλλαγές: Γαβρίλοφ, Τόλοκ, Καζαντζέκοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ