aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈδωσε πολλά το προπονητικό σεμινάριο

Έδωσε πολλά το προπονητικό σεμινάριο

Σεμινάριο πετόσφαιρας για προπονητές βασικού επιπέδου ή προπονητές υψηλότερου επιπέδου που θα εργαστούν ή εργάζονται στις ηλικίες 16 ετών και κάτω, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εισηγητές ήταν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Νικολάκης και Χρίστος Βαρατάσης.

Το σεμινάριο προκάλεσε το τεράστιο ενδιαφέρον των προπονητών που έδωσαν μαζικά το «παρών» τους. Με την έναρξη του σεμιναρίου ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου ανέλυσε την πολιτική της Ομοσπονδίας στις αναπτυξιακές ηλικίες και τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην ημερίδα για το βόλεϊ που έγινε το Σάββατο 26 Μαΐου.

Στη συνέχεια οι δυο εισηγητές δίδαξαν τα εξής: Φυσική προετοιμασία αναπτυξιακών ηλικιών. Τεχνικές κατεύθυνσης για τις αναπτυξιακές ηλικίες και φυσική προετοιμασία αναπτυξιακών ηλικιών.

Στο σεμινάριο έγινε τόσο θεωρία όσο και πρακτική από κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ της Ανόρθωσης. Παράλληλα, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ