aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈχασαν από τις Αγγλίδες αλλά συνεχίζουν να ελπίζουν

Έχασαν από τις Αγγλίδες αλλά συνεχίζουν να ελπίζουν

Προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν οι δυο Κύπριες πετοσφαιρίστριες Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου στον πρώτο αγώνα τους στον προκριματικό όμιλο του Beach Volley ενόψει των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του 2018. Οι δυο κοπέλες έχασαν με 1-2 από τις Αγγλίδες Βικτόρια Πάλμερ και Τζέσικα Γκρίμσον. Το κυπριακό δίδυμο στην ειδική βαθμολογία έχει ένα βαθμό και αγωνίζεται στις 20:10 στο δεύτερο αγώνα με την Σκωτία.

Ο αγώνας ήταν ισοδύναμος με τις Αγγλίδες να κερδίζουν το τρίτο σετ αφού έδειξαν να έχουν καλύτερες επιλογές. Το πρώτο σετ οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στα αρχικά στάδια 09-09 με τις Πάλμερ και Γκρίμσον να εξασφαλίζουν στη συνέχεια διαφορά δυο πόντων και στο τέλος να παίρνουν το σετ με 18-21.

Στο δεύτερο σετ οι Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου έπαιξαν πολύ καλά και αφού κέρδισαν τις μάχες στο φιλέ(ανέβασε πολύ την απόδοσή της η Μανωλίνα)  εξασφάλισαν διαφορά έξι πόντων 19-13 για να κερδίσουν το σετ με 21-14 και να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Στο τάι – μπρέικ παίχθηκε ωραίο βόλεϊ με τις Αγγλίδες να καταφέρνουν να ανακτούν προβάδισμα ψυχολογίας και να κερδίζουν 10-15. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ