aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔυο εξ αναβολής αγώνες για την 2η αγωνιστική

Δυο εξ αναβολής αγώνες για την 2η αγωνιστική

Δυο αγώνες που αφορούν τις εκκρεμότητες στη  2η αγωνιστική θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη Δερύνεια όπου η εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα Ανόρθωση φιλοξενείται από την τοπική Αναγέννηση (19:15) Εξάλλου, το ΘΟΪ Αυγόρου υποδέχεται την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου (19:00).

Αναγέννηση – Ανόρθωση (19:15)

To άλμα στη δεύτερη θέση θα επιδιώξει στη Δερύνεια η Ανόρθωση. Η ομάδα του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς θα πάει στην ακριτική κωμόπολη με στόχο το τρίποντο που θα της επιτρέψει να κάνει 19 τους βαθμούς της και να ανέλθει μόνη στη δεύτερη θέση σε απόσταση μιας νίκης από την ΑΕΛ. Η Αναγέννηση θα έχει στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Οι πράσινες μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΘΟΪ θα επιδιώξουν να είναι καταρχάς ανταγωνιστικές και στη συνέχεια να διεκδικήσουν ότι μπορούν από τον αγώνα. Η «Κυρία» θα επιδιώξει το τρίποντο συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της που άρχισε μετά την 1η αγωνιστική που έχασε από την ΑΕΛ. Όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του Μπόσκοβιτς ο οποίος ανάλογα θα διαχειριστεί το υλικό του.

ΘΟΪ – Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου (19:00)

Χωρίς προγνωστικά παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αυγόρου θεωρείται το παιχνίδι μεταξύ του ΘΟΙ Αυγόρου απέναντι στην Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου.

Το ΘΟΪ θα επιδιώξει την τρίποντη νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά και ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Βουλγαροκύπριου κόουτς της ομάδας Λούη Νοβάκοφ στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη ειδικά μετά την ήττα μας από την Αναγέννηση.Εξάλλου, η τριβή με τους αγώνες θα μας βοηθήσει μετά από την αδράνεια που είχαμε λόγω των γηπεδικών προβλημάτων».

Το ΘΟΪ κατεβαίνει στον αγώνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Η Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου θα κάνει το μακρινό ταξίδι για την περιοχή Κοκκινοχωριών με στόχο να παλέψει για το βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ