aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔυναμική πρεμιέρα για Πανεπιστήμιο Κύπρου και Λευκωσίας

Δυναμική πρεμιέρα για Πανεπιστήμιο Κύπρου και Λευκωσίας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αντρών το Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση επικράτησε του Frederick University με 3-1 σετ!

Με διάθεση να παίξουν καλό βόλεϊ, αλλά και να κυνηγήσουν την νίκη ξεκίνησαν τον αγώνα οι δύο ομάδες κάτι που διαφάνηκε ήδη από τα πρώτα στάδια του αγώνα όπου οι παίκτες και των δύο ομάδων έδειχναν συγκεντρωμένοι και πεισμωμένοι για την επίτευξη του στόχου που έθεσαν .

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το τελικό 25-23 αποτελούσε προϊόν ψυχραιμίας από τους γηπεδούχους αφού οι δύο ομάδες έμοιαζαν ισοδύναμες.

Πανομοιότυπη ήταν όμως και η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο σετ . Καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να πάρει διαφορά ασφαλείας με αρκετούς πόντους να κρίνονται κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με τους παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου να …ζυγίζουν καλά αυτές τις λεπτομέρειες και να γράφουν το 2-0 με σκορ 25-22 .

Στο τρίτο σετ είδαμε ακόμη καλύτερο βόλεϊ . Δύναμη, ταχύτητα και την εκτέλεση, αλλά και μπόλικη τακτική και από τις δύο ομάδες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα με το Frederick University να χαμογελά τελικά μειώνοντας σε 2-1 σετ (25-27) προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στο παιγνίδι.

Το τέταρτο όμως σετ έμελλε να είναι κι το τελευταίο αφού οι παίκτες του Frederick University δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μικρή διαφορά που δημιούργησαν στα πρώτα στάδια του αγώνα και το πανεπιστήμιο Κύπρου καλύτερο σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να κερδίσει με 25-20 εκμεταλλευόμενο την καλή του απόδοση κερδίζοντας τελικά με 3-1 σετ και φυσικά και το πρώτο τρίποντο στο φετινό πολύ δύσκολο πρωτάθλημα .

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 0-3

Ευκολότερη ήταν η αποστολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο δεύτερο αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο αφού η ομάδα της Λευκωσίας ήταν καλύτερη και πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της και πέρασε εύκολο απόγευμα κερδίζοντας με 0-3 σετ.

Στο πρώτο σετ που είχε και αναγνωριστικό χαρακτήρα οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισαν παίζοντας πολύ καλή άμυνα με 16-25 γράφοντας το 0-1 στα σετ. Η συνέχεια αν και δυσκολότερη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού οι παίκτες του Τεχνολογικού ανέβασαν ρυθμούς δεν ήταν διαφορετική κερδίζοντας αν και δυσκολότερα και με 19-25 κάνοντας το 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ αποδείχτηκε καθοριστικό αφού οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνεχίζοντας να αγωνίζονται με ρυθμό και σοβαρότητα κατάφεραν να το κερδίσουν με 17-25 καταγράφοντας έτσι και την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα που μόλις αρχίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ