aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔοκιμασίες σε κορυφή και ουρά την 4η αγωνιστική

Δοκιμασίες σε κορυφή και ουρά την 4η αγωνιστική

H 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 φέρνει σπουδαίους αγώνες. Τα τέσσερα παιχνίδια προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον αφού: Ολυμπιάδα Ν. και Korantina Homes Παφιακός θα «συγκρουστούν» σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Η Ανόρθωση δοκιμάζεται στη Λεμεσό από τον Property Gallery Απόλλων. Το ντέρμπι της ουράς Ομόνοια – ΑΕΚ έχει μεγάλη σημασία, ενώ η Robo Markets ΑΕΛ ταξιδεύει στο Αυγόρου για να παίξει με το επικίνδυνο ΘΟΙ. Όλοι αγώνες αρχίζουν στις 20:00

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.- Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι με όλη τη σημασία των λέξεων. Οι δυο ομάδες θα παίξουν για το τρίποντο ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα. Σύμφωνα με το δείγμα των τριών πρώτων αγωνιστικών τόσο η προσφυγική ομάδα όσο και η παφιακή έχουν κοινούς στόχους. Βαθμολογικά εξάλλου ισοβαθμούν στους έξι βαθμούς.

Η Ολυμπιάδα προέρχεται από την ήττα απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ στη Λεμεσό και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο. Άλλωστε παίζει για πρώτη φορά φέτος στην προσωρινή μεν, φυσική δε έδρα της. Ο Κώστας Παναγίδης θέλει να πάρει το μάξιμουμ από τις παίκτριές του.

Ο Korantina Homes Παφιακός μετά τις δυο σερί νίκες επί ΑΕΚ και Property Gallery Απόλλων έβαλε γερή υποψηφιότητα για τετράδα. Η ομάδα του Γ. Γιαπάνη θέλει να συνεχίσει το σερί σε ένα τεστ αντοχών στη Λευκωσία. Ο κόουτς έχει στη διάθεσή του και την Daniele Βatista και εναπόκειται στον ίδιο εάν θα την χρησιμοποιήσει.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»:Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Παραδοσιακό ντέρμπι και δοκιμασία για τις δυο ομάδες. Πιθανή νίκη των «γαλάζιων» της Λεμεσού θα δώσει άλλη διάσταση και θα αναπροσαρμόσει; τα δεδομένα για την ομάδα του D.Letsiev. Εάν τελικά κερδίσει η Ανόρθωση «βγάζει» μια δύσκολη έδρα και εδραιώνεται στην κορυφή.

Οι Λεμεσιανές έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά οι ήττες από Robo Markets ΑΕΛ και Korantina Homes Παφιακό τις άφησαν κάπως πίσω. Στην έδρα τους θέλουν μια μεγάλη νίκη και την Τρίτη προσφέρεται η ευκαιρία να δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Ο Βουλγαροκύπριος κόουτς προτίμησε στον προηγούμενο αγώνα την Αμερικανίδα Jenkins αντί της Ripnaya στην τριάδα των ξένων και οι επιλογές του θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση.

Η Ανόρθωση πάει στη Λεμεσό για να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει το τρίποντο. Πιθανότατα ο αγώνας να κριθεί από την απόδοσή της, αλλά ο Σέρβος κόουτς Al. Boscovic θέλει σοβαρότητα με στόχο την επίτευξη του τριπόντου. Η προπόνηση της Δευτέρας θα καταδείξει τα τελικά πλάνα του Σέρβου προπονητή.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ:UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγ. – Robo Markets ΑΕΛ

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας στο Αυγόρου. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου για δεύτερη σερί εβδομάδα αγωνίζεται στην Τεχνική Σχολή και θέλει να κερδίσει ξανά. Η νίκη επί της Ομόνοιας με ανατροπή (αλλά και η εμφάνιση παρά την ήττα με την Ολυμπιάδα) ανέβασε την ψυχολογία για τις παίκτριες του Περόπουλου που εάν τα καταφέρουν βάζουν πλώρη για τα ψηλά.

Η Robo Markets ΑΕΛ έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση, είναι στην κορυφή (με την Ανόρθωση) και δεν θέλει απώλειες στο Αυγόρου. Ο κόουτς Στ. Μασιάς και οι συνεργάτες του μελέτησαν την ομάδα του UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου και θέλει η ομάδα του να δείξει σοβαρότητα για να αποδράσουν με το τρίποντο.

KITION: ΑΕΚ – OMONOIA

Το παιχνίδι ήταν ορισμένο στο Γυμνάσιο Αγ. Χρυσοστόμου έδρα της Ομόνοιας στη Λακατάμια στο οποίο δεν δόθηκε ακόμα η τελική άδεια. Ετσι η Ομοσπονδία άλλαξε την έδρα και οι «Πράσινες» με τις «κιτρινοπράσινες» θα παίξουν ένα αγώνα ειδικών συνθηκών στο Κίτιον, αφού πρόκειται για το ντέρμπι της ουράς.

Η ΑΕΚ βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Βρίσκεται άποντη στην τελευταία θέση μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι «κιτρινοπράσινες» που διαθέτουν πολύ καλές μονάδες και έμπειρες παίκτριες θέλουν μέσα στο γήπεδό τους μόνο το τρίποντο που ίσως αποτελέσει «εφαλτήριο» για τη συνέχεια.

Η Ομόνοια που είναι ανταγωνιστική, ψάχνει την πρώτη νίκη και ευελπιστεί να την πετύχει παρά το γεγονός ότι απέναντί της δεν θα βρίσκεται μια τυχαία ομάδα παρά τη φετινή της κατάσταση. Η εμφάνιση στο Αυγόρου αφήνει αισιοδοξία στον κόουτς Ν. Στυλιανίδη που θα χτίσει πάνω της για τη νίκη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ανόρθωση (9-0) 09
Robo Markets ΑΕΛ (9-1) 09
Ολυμπιάδα Ν. (7-3) 06
Korantina Homes Παφιακός (6-4) 06
Property Gallery Απόλλων (3-6) 03
UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγ. (3-7) 03
Ομόνοια (1-9) 00
ΑΕΚ (0-9) 00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ