aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔιπλό στην Λεμεσό και δευτεραθλήτρια η ΑΕΚ!

Διπλό στην Λεμεσό και δευτεραθλήτρια η ΑΕΚ!

Την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κατέκτησε η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Το βράδυ της Τρίτης κέρδισε μέσα στο «Απόλλων Αρένα» τον  Απόλλωνα με 0-3 σετ και ολοκλήρωσε  τη σεζόν με 47 βαθμούς έναντι 45 του τρίτου Απόλλωνα. Οι Λαρνακείς ήταν καλύτερες απέναντι  σε ένα Απόλλωνα με αλλιώτικη σύνθεση λόγω των απουσιών των Ιορδανους και Ιωάννας Λεωνίδου. Δεν αποκλείεται οι δυο ομάδες να τα ξαναπούν δις στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Τεχνοικία ΑΕΚ κατάφερε να επιβληθεί με 0-1 στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» σε ένα πολύ καλό ποιοτικά πρώτο σετ. Οι «γαλάζιες»  έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση την  πασαδόρο..Εβίτα Λεωνίδου ήταν μέσα στο σετ, αλλά  η Μάγκντιτς ήταν καθοριστική για τις «κιτρινοπράσινες» που πήραν το σετ με 23-25 και προηγήθηκαν στον αγώνα.

Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν και το δεύτερο σετ με 17-25 σε 23 λεπτά και ξέφυγαν με 0-2 σετ. Καθοριστικό σημείο για την επικράτηση των «κιτρινοπρασίνων» το γεγονός ότι προηγήθηκαν στα μέσα του δευτέρου σετ 11-16. Ο προπονητής του Απόλλωνα Στέργιος Φραγκέσκου χρησιμοποίησε την Κατερίνα  Ντουντνίκοβα ως λίμπερο στα μέσα του σετ. Η ομάδα της Λάρνακας ήταν πολύ καλύτερη και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε με 14-25 και πήρε τη νίκη. Οι δυο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι παγκίτισσες.

Ο δεύτερος αγώνας του Ομίλου μεταξύ της πρωταθλήτριας Ανόρθωσης και της Robo Markets ΑΕΛ όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις  20:00  στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ