aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΔιπλό για πρόκριση στη Δερύνεια

Διπλό για πρόκριση στη Δερύνεια

Με το διπλό από τη Δερύνεια έφυγε η Ολυμπιάδα Ν. στον πρώτο προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών κερδίζοντας την Αναγέννηση με 0-3 σετ. Η ομάδα της Έφης Πέτρου έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ωστόσο, η Αναγέννηση διατηρεί τις δικές της ελπίδες αφού με νίκη στον επαναληπτικό της Λευκωσίας  3-0 ή 3-1 οδηγεί την πρόκριση στο χρυσό σετ. Η Ολυμπιάδα αρκείται με νίκη ή ήττα με 2-3 σετ.

Η Ολυμπιάδα μπήκε πολύ καλά στο πρώτο  σετ και κατάφερε να κερδίσει με 17-25 εξασφαλίζοντας το προβάδισμα με 0-1 σετ. Η Αναγέννηση πάλεψε αλλά δεν είχε λύσεις.

Μάχη έγινε στο δεύτερο σετ με την Αναγέννηση να ανεβαίνει αισθητά και να προσπαθεί να ισοφαρίσει τον αγώνα. Η Ολυμπιάδα όμως προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα και τα κατάφερε κερδίζοντας με 21-25 κάνοντας το 0-2 σετ.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα μπήκε πάλι καλύτερα και αφού προηγήθηκε με 14-21 πήρε το σετ με 20-25 και πήρε τη νίκη με 0-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Ε. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Οικονόμου, Ευσταθίου, Λουκά, Χριστοφή, Δημητρίου, Χρυσοστόμου. Αλλαγές: Παπαλεοντίου, Χαννίδου, Χατζηθωμά.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Ε. ΠΕΤΡΟΥ): Οικονομίδου, Ε. Πέτρου, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου, Χατζηχαραλάμπους, Νίστρομ. Λίμπερο: Ψιλογένη. Αλλαγές: EMαραγκού, Λιάτσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ