aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔιπλό... χτύπημα από Νέα Σαλαμίνα

Διπλό… χτύπημα από Νέα Σαλαμίνα

Tην απόκτηση των διεθνών πετοσφαιριστών Κωνσταντίνου Παφίτη και Γαβριήλ Γεωργίου ανακοίνωσε το Πετοσφαιρικό Τμήμα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Το Πετοσφαιρικό Τμήμα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον διεθνή πετοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παφίτη και με τον επίσης διεθνή πετοσφαιριστή Γαβριήλ Γεωργίου, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας μας, ο 30χρονος κεντρικός ύψους 2,01μ. Κωνσταντίνος Παφίτης επιστρέφει στην ομάδα μετά από μια απουσία τριών χρονών όπου αγωνίστηκε σε ΑΕ Καραβά και Ομόνοια. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες του τμήματος κατακτώντας αρκετούς τίτλους.

Ο 28χρονος διαγώνιος ύψους 1,90μ. Γαβριήλ Γεωργίου, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ανόρθωση με την οποία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ. Καλωσορίζουμε και τους δύο στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ