aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεσπόζει το λεμεσιανό ντέρμπι

Δεσπόζει το λεμεσιανό ντέρμπι

Το λεμεσιανό ντέρμπι, Property Gallery Aπόλλων – Robo Markets ΑΕΛ στην «Απόλλων Αρένα», ξεχωρίζει από τους αγώνες της 2ης στροφής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Στους άλλους αγώνες, μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στο «Κίτιον» μεταξύ ΑΕΚ – Korantina Homes Παφιακός. Επίσης, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως υποδέχεται το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου, ενώ η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Ομόνοια. 

Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ

Την παλιά του αίγλη αποκτά το Λεμεσιανό ντέρμπι. Τα δείγματα της πρώτης  αγωνιστικής είναι τέτοια που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα σούπερ αγώνα. Οι «γαλάζιες» του D. Letsiev πέρασαν με άνεση από το Αυγόρου στην πρεμιέρα και στην έδρα τους θα επιδιώξουν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη. Η Robo Markets ΑΕΛ είναι γεμάτη ομάδα, ικανή για τα ψηλά και ο αγώνας στο γήπεδο του Απόλλωνα αποτελεί ένα είδος εξετάσεων για τη μετέπειτα πορεία της. Το μεγάλο παιχνίδι αρχίζει στις 20:00.

ΑΕΚ – Korantina Homes Παφιακός

Σπουδαίος αγώνας αναμένεται στη Λάρνακα. Οι δυο ομάδες έχουν φέτος κοινούς στόχους και θα επιδιώξουν το τρίποντο που θα είναι το πρώτο της σεζόν. Η ΑΕΚ παρά την ανανέωση που έγινε φέτος, παραμένει ισχυρή όπως έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ και θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως την έδρα της. Από την άλλη, ο Korantina Homes Παφιακός του Γιάννη Γιαπάνη έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα με την Ανόρθωση και πάει στη Λάρνακα για το διπλό. Η αρχηγός της Εθνικής μας Άντρη Ιορδάνους θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που έπαιξε την περσινή σεζόν. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30.

Ομόνοια – Ανόρθωση

Πρεμιέρα στους εντός έδρας αγώνες για τη νεοφώτιστη Ομόνοια απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο. Την νταμπλούχο και κάτοχο του Σούπερ Καπ Ανόρθωση. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Γυμνάσιο Αγ. Χρυσοστόμου στη Λακατάμια. Η Ομόνοια που θα είναι ενισχυμένη με την Ελλαδίτισσα Μαρία Ευγενίου θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή παρά τη νίκη και πάει στον αγώνα μόνο για το τρίποντο. Ο Al. Βoscovic θα ζητήσει σοβαρότητα ενώ ίσως χρησιμοποιήσει και τις παγκίτισσες. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Ολυμπιάδα – UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου

Το δικό του χαρακτήρα έχει ο αγώνας στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου μεταξύ Ολυμπιάδας και UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάσει. Ανέκαθεν οι δυο ομάδες μας πρόσφεραν ωραίους αγώνες, αλλά ίσως φέτος τα πράγματα να διαφέρουν. Η Ολυμπιάδα έχει στόχο ακόμα και τον τίτλο και τέτοιους αγώνες θέλει να τους «καθαρίζει». Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με χορηγό το γνωστό Πανεπιστήμιο, πάει στη Λευκωσία για να σβήσει τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η πρεμιέρα με τον Property Gallery Απόλλων. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:15.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγώνας)

1. Oλυμπιάδα Ν. (3-0) 3
2. Property Gallery Απόλλων (3-0) 3
3. Robo Markets ΑΕΛ (3-0) 3
4. Ανόρθωση (3-0) 3
5. Korantina Homes Παφιακός (0-3) 0
6. ΑΕΚ (0-3) 0
7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (0-3) 0
8. Ομόνοια (0-3) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ