aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεσπόζει η «μάχη» της Δερύνειας

Δεσπόζει η «μάχη» της Δερύνειας

Με τρεις αγώνες με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον συνεχίζεται και ολοκληρώνεται για το ημερολογιακό έτος 2019 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνστικής θα διεξαχθούν απόψε, στις 20:00, οι αγώνες Ομόνοια – Yπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ, Αναγέννηση Δερ. – N. Papas Group Nέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ Καραβά – Ανόρθωση. Το ντέρμπι Green Air Παφιακός – ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ομόνοια – Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ

Η Ομόνοια είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης τη Δευτέρα στο «Θεμιστόκλειο» που την ανέβασε στην 1η θέση, έστω ισόβαθμη με τον Green Air Παφιακό. Στον αγώνα της Παρασκευής ,οι «πράσινοι» επιδιώκουν μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους και σαφώς τη νίκη. Ο Σάββας Σάββα θα απαιτήσει από τους παίκτες του σοβαρότητα, ενώ ίσως πάρουν ευκαιρία οι παγκίτες. Η Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ, που είναι πάντοτε μαχητική, θα πάει στη Λευκωσία για να παλέψει και ό,τι βγει.

Αναγέννηση Δερ. – N.Papas Group Nέα Σαλαμίνα

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα διεκδικήσουν τη νίκη. Η γηπεδούχος Αναγέννηση με νίκη μειώνει τις αποστάσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τη N.PAapas Group Nέα Σαλαμίνα. Οι πράσινοι του Μέλκα στην έδρα τους είναι πανίσχυροι. Η N.Papas Group Nέα Σαλαμίνα μετά τη νίκη της την Παρασκευή επί του Green Air Παφιακού είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και πάει στη Δερύνεια για να πάρει άλλο ένα τρίποντο, ώστε να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα. Ο T. Guliberti ζήτησε από τους πετοσφαριστές του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

ΑΕ Καραβά – Ανόρθωση

Το προσφυγικό ντέρμπι έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό αγώνα. Οι δυο ομάδες μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και ένα αμφίρροπο αγώνα. Η Ανόρθωση όμως ίσως να παρουσιάζεται το φαβορί του αγώνα. Η ήττα από την Ομόνοια «πλήγωσε» τους Βαρωσιώτες που θέλουν την επιστροφή στις επιτυχίες. Η ΑΕ Καραβά με όπλο την έδρα θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 αγώνες)

1. Ομόνοια (24-10) 20
2. Green Air Παφιακός (24-11) 20
3. Nέα Σαλαμίνα (22-14) 18
4. Aνόρθωση (20-15) 17
5. Αναγέννηση Δερ. (21-17) 15
6. ΑΠΟΕΛ (17-17) 15
7. ΕΝΠ (4-24) 3
8. Α.Ε. Καραβά (3-27) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ