aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεσπόζει η μάχη Παφιακού - Ανόρθωσης (αγώνες στα πλέει άουτ)

Δεσπόζει η μάχη Παφιακού – Ανόρθωσης (αγώνες στα πλέει άουτ)

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται τα πλέει οφ και τα πλέει άουτ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών πετόσφαιρας. Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τρεις αγώνες με το παιχνίδι Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια να διεξάγεται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

ΘΕΣΕΙΣ 1-4 (ΠΛΕΪ ΟΦ)

Green Air Παφιακός – Ανόρθωση (2-1)

Μετά από τρεις ημέρες οι δυο ομάδες δίνουν νέο ντέρμπι στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο. Τα δεδομένα μετά τον αγώνα της Παρασκευής διαμορφώθηκαν υπέρ της ομάδας του Green Air Παφιακού που κέρδισε 0-3 στη Λεμεσό και πήρε το προβάδισμα στις νίκες. Ο Green Air Παφιακός έκανε μια μεστή εμφάνιση την Παρασκευή και θέλει να την επαναλάβει και στην έδρα του ώστε να κάνει το 3-1 και να βρίσκεται μια ανάσα από τους τελικούς. Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Κυριακή. Η Ανόρθωση δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της την Παρασκευή,  έχασε και πλέον κυνηγά τον Green Air Παφιακό. Οι παίκτες του Κ. Χριστοφιδέλη δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να κερδίσουν να κάνουν το break και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 νίκες. Η προετοιμασία για την αποστολή στην Πάφο ολοκληρώνεται την Κυριακή. Ώρα έναρξης: 20:00.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8 (ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ)

ΕΝΠ – Αναγέννηση Δερύνειας (0-3)

Το νέο γειτονικό ντέρμπι στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα Παραλιμνίου τη Δευτέρα με τις δυο ομάδες να έχουν ξεκάθαρους στόχους. Οι «βυσσινί» θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί, ενώ οι «πράσινοι» να κερδίσουν και να ολοκληρώσουν με το απόλυτο τη σειρά. Η Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ μέσα στο Παραλίμνι έδειξε ότι έχει δυνατότητες, αλλά θα θελήσει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της Δευτέρας για να κερδίσει. Η Αναγέννηση με όπλο την ποιότητα και εμπειρία πάει στο γειτονικό Παραλίμνι με στόχο τη νίκη ώστε να ξεμπλέξει με τους πιθανούς κινδύνους και να αφοσιωθεί στο Κύπελλο. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

ΑΕ Καραβά – ΑΠΟΕΛ (0-3)

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν τρεις ημέρες μετά τον πρώτο αγώνα αυτή τη φορά στη Λεμεσό με σκοπό τη νίκη η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Η ΑΕ Καραβά με όπλο το «Σπύρος Κυπριανού», μια έδρα με ιδιαιτερότητες θέλει να κερδίσει (στον αγώνα του Α Γύρου έβαλε δύσκολα στο ΑΠΟΕΛ). Με νίκη η προσφυγική ομάδα μειώνει σε 1-3 τις νίκες και ελπίζει. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να τελειώνει όσο πιο σύντομα με την άχαρη διαδικασία των πλέει άουτ και στη Λεμεσό θα επιδιώξει τη νίκη και το «σκούπισμα» της σειράς. Παράλληλα, η φιλοσοφία του κόουτς Γ. Λάιου σε αυτούς τους αγώνες είναι η προετοιμασία για τους αγώνες του Κυπέλλου. Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ