aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΔερύνεια: Ανανεωμένη για το βήμα παραπάνω

Δερύνεια: Ανανεωμένη για το βήμα παραπάνω

Με εντελώς νέο λουκ και με στόχο μια καλύτερη πορεία από την περσινή όταν τερμάτισε στην 6η θέση, μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών η Αναγέννηση Δερύνειας. Οι πράσινοι προχώρησαν σε ριζική αλλαγή στο ρόστερ τους, ενώ την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ελλαδίτης Γιάννης Μέλκας.

Οι Δερυνειώτες ενίσχυσαν την ομάδα με τρεις ξένους παίκτες, τους Σέρβους Φιλίπας (διαγώνιος) και Μεντούριτσα (κεντρικός) και τον Κουβανοαμερικανό Ντάτσε. Ταυτόχρονα, προχώρησαν σε αρκετές μετεγγραφές από την εγχώρια αγορά, ενώ παρέμεινε και το τοπικό στοιχείο που ανέκαθεν συνάδει με την ιστορία της ομάδας.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας, Γιάννης Μέλκας, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε για τους στόχους των πρασίνων: «Η ομάδα φέτος χτίστηκε με στόχο μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Θέλουμε να αποκτήσουμε ομοιογένεια λόγω των πολλών αλλαγών που έχουμε στην ομάδα».

Δυόμισι εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η Αναγέννηση Δερύνειας μπήκε στον ρυθμό των φιλικών αγώνων και ήδη αντιμετώπισε την Ανόρθωση και την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα. Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της νέας σεζόν θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στη Δερύνεια.

melkas

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ