aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεν το κουνάει η Χουντίμα

Δεν το κουνάει η Χουντίμα

Η Βερόνικα Χουντίμα μένει στο «Νεάπολη-Επιστροφή». Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως έκλεισε για δεύτερη σεζόν τη σπουδαία ακραία με καταγωγή από την Ουκρανία, με γαλλική υπηκοότητα. Η Χουντίμα θα βρίσκεται στις επλογές του Γιάννη Νικολάκη, αφού η προσφυγική ομάδα έχει φέτος πολύ υψηλές βλέψεις.

Η Χουντίμα έχει ύψος 1.85μ. και είναι γεννηθείσα στις 8 Ιουλίου 1988 στο Χάρκοβο της Ουκρανίας και έχει βάρος 72 κιλών. Η Γαλλοουκρανή σταρ αγωνίστηκε και στην Εθνική Κύπρου προ τριετίας, ενώ από το 2009 αγωνίστηκε στις γαλλικές ομάδες (RC Cannes, Stella Calais Volley ball) και στις πολωνικές TPS Rumia, Enea Ptps Pila, Chemik Police, Enea Ptps Pila.

Tην περίοδο 2013-2014 και 2016-2017 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους. Τις περιόδους 2017 -2019 πέρασε από την Volleyleague και τον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ την περσινή περίοδο εντάχθηκε στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ