aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεν καταλαβαίνουν τίποτα οι «τεράστιοι» Σιαπάνης και Σαββίδης

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι «τεράστιοι» Σιαπάνης και Σαββίδης

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι «τεράστιοι», Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης και συνεχίζουν να καταπλήττουν την Ευρώπη. Αυτή την φορά βρήκαν μπροστά τους του πρωταθλητές Ουγγαρίας Hajós/Stréli και τους κέρδισαν και αυτούς με 2-1 σετ (14-21, 21-18, 18-16).

Ήταν ένας αγώνας φωτιά όπου παιζόταν και η πρωτιά του ομίλου, αφού στο παιγνίδι Σουηδίας-Τουρκίας, οι Σουηδοί κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα από την Τουρκία και να τους αποκλείσουν από τον όμιλο.

Στο πρώτο σετ οι πρωταθλητές μας μπήκαν κάπως «φοβισμένα» στο γήπεδο και έμειναν πίσω στο σκορ από την αρχή. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να επανέλθουν, με τους Ούγγρους να αποφεύγουν τα λάθη. Το πρώτο σετ έκλεισε 14-21. Στο δεύτερο σετ καταφέραμε, με μια διαφορετική τακτική, να πιέσουμε τους Ούγγρους να κάνουν λάθη που τελικά τους στοίχησαν.  Από την αρχή μπήκαμε μπροστά και καταφέραμε, παρά την μεγάλη πίεση, ιδιαίτερα προς το τέλος του σετ, να πάρουμε το σετ 21-18.

Το τρίτο σετ ήταν πράγματι συνταρακτικό, παρόλο που είμαστε πάντα μπροστά στο σκορ με 1 ή 2 πόντους. Όσο πλησιάζαμε το τέλος, τόσο μεγάλωνε η πίεση των Ούγγρων που κατάφερναν να μας ισοφαρίζουν 13-13, 14-14, 15-15, 16-16. Παρόλα αυτά, 0ι πρωταθλητές μας συνέχιζαν να ακολουθούν το πλάνο του προπονητή τους και να παίρνουν τους πολύτιμους πόντους. Τελικά η προσπάθεια επιβραβεύθηκε με μια μεγάλη νίκη. Για πρώτη φορά μάλιστα, η Κύπρος λαμβάνει την πρώτη θέση ομίλου (μετά το πέρας της πρώτης φάσης) Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Beach Volley.

Οι πρωταθλητές μας κέρδισαν με τον τρόπο αυτό «bye», από τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και περιμένουν τους αντιπάλους τους στον δεύτερο γύρο, αποφεύγοντας συνάμα τις ομάδες που κέρδισαν τους δικούς τους ομίλους στην διοργάνωση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους στο Τουρνουά, Ανδρέα Σαββίδη που «έστησε» την ομάδα άψογα στον αγώνα αυτό. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα του τουρνουά στον σύνδεσμο ΕΔΩ. Παρακολουθείστε τον αγώνα ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ