aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Εθνική Ενόπλων

Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Εθνική Ενόπλων

Η Εθνική Ενόπλων φεύγει από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων του Κερατσινίου με τη δεύτερη θέση. Στον τελικό της Παρασκευής η ομάδα του Βαγγέλη Κουτουλέα μετά από ένα άλλο παιχνίδι γκραν – γκινιόλ έχασε από την ομάδα του Στρατού Ξηράς με 2-3 σετ.

Ο αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να κερδηθεί από την ομάδα μας, αφού το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όλα τα σετ ήταν γεμάτα, ενώ η Εθνική ανέτρεψε τα δεδομένα και οδήγησε τον αγώνα σε τάι – μπρέικ αφού έχανε με 0-2 σετ (22-25, 31-33).

Μετά το 0-2 παρά την κούραση η Εθνική τα έδωσε όλα και ισοφάρισε σε 2-2 κερδίζοντας το τρίτο και τέταρτο σετ με 25-20 και 26-24. Στην ρουλέτα του τάι – μπρέικ η Εθνική δεν άντεξε και έχασε 12-15 και τον τελικό με 2-3.

Μετά το τέλος του τελικού, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η ομάδα μας μπορούσε να κερδίσει, αλλά η κούραση και οι μικρολεπτομέρειες στοίχισαν. Ο κόουτς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθώς και από τη φιλοξενία που έτυχε η Εθνική.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Χαριδήμου, Ελευθερίου, Στρουγκάρεβιτς, Ζορπής, Αθανασίου – Λίμπερο: Παρλάς, Χρίστου. Αλλαγές: Αδάμου, Ευδώρου, Παναγίδης, Σωκράτους, Χριστοδούλου, Ευσταθίου. Η Εθνική επιστρέφει  στην Κύπρο το Σάββατο πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ