aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪContinental Cup Μαδρίτης: Στην 6η θέση M&M – Daria / Ζώγια

Continental Cup Μαδρίτης: Στην 6η θέση M&M – Daria / Ζώγια

Tα έδωσαν όλα για να ολοκληρώσουν με νίκες την παρουσία τους στο Continental Cup της Μαδρίτης (Προολυμπιακό τουρνουά) αλλά έχασαν και κατέκτησαν την άκρως τιμητκή 6η θέση. Ο λόγος για την κυπριακή ομάδα Μαριώτα Αγγελοπουλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Daria Gusarova / Ζώγια Κωνσταντοπούλου που έχασαν το πρωϊ του Σαββάτου από τη Λιθουανία με 2-0 νίκες.

Στον πρώτο αγώνα το κορυφαίο μας δίδυμο Μαριώτα Αγγελοπουλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου ήταν ισάξιες ίσως και καλύτερες των Λιθουανών Paulikiene /Andriuikaityte όμως έχασαν 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ οι Λιθουανές κέρδισαν 21-19. Οι M&M καταφανώς ανώτερες κέρδισαν 21-14 και ισοφάρισαν σε 1-1. Τα πάντα κρίθηκαν σε τρίτο σετ που ήταν ντέρμπι και την ομάδα της Λιθουανίας να κερδίζει 18-16 σε 53’.

Στο δεύτερο αγώνα οι Gusarova / Κωνσταντοπούλου έψαχναν νίκη για να οδηγήσουν την 5η θέση σε golden game, αλλά ηττήθηκαν από τις Dumbauskaite / Grudzhkaite με 2-0 σετ. Οι Λιθουανές ήταν καλύτερες και επικράτησαν στα σετ σε 27’ με 21-10, 21-15.

Η πορεία

Η πορεία μας στο Προολυμπιακό τουρνουά άρχισε την Πέμπτη 06 Μαϊου όταν αντιμετωπίσαμε τις Γαλλίδες (πέρασαν στον Τελικό) και χάσαμε με 2-0 νίκες. Επόμενος αντίπαλος ήταν η Ρουμανία που επιβληθήκαμε 2-0 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέϊ-οφς. Το πρωί της Παρασκευής 07 Μαϊου παίξαμε με τις Ελβετίδες (διεκδικούν το χάλκινο μετάλλιο) χάνοντας στα σημεία με 2-0 νίκες.

Το πρωί του Σαββάτου 08 Μαϊου 2021 στο φινάλε των υποχρεώσεων ήταν οι αγώνες με τη Λιθουανία, οι δυο ήττες και η κατάληξη στην 6η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ