aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪCEV Eurovolley 2021: Προμηνύεται «χιτσκοκικό» φινάλε!

CEV Eurovolley 2021: Προμηνύεται «χιτσκοκικό» φινάλε!

Σπουδαία ματς έρχονται στη δεύτερη φάση του Δ’ Προκριματικού Ομίλου του CEV Eurovolley 2021 που αρχίζει σήμερα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν με την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου προμηνύουν ένα «χιτσκοκικό» φινάλε με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Αυτή τη στιγμή, τρεις ομάδες οι εθνικές Λετονίας, Μολδαβίας και Ισπανίας με αυτή τη σειρά ισοβαθμούν με 6 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ήττα. Η μία νίκη ήταν επί της Εθνικής Κύπρου και οι μεν Λετονοί κέρδισαν τους Μολδαβούς, οι Μολδαβοί τους Ισπανούς και οι Ισπανοί τους Λετονούς. Με βάση τα αποτελέσματα, οι Λετονοί είναι στην πρωτιά, οι Μολδαβοί δεύτεροι και οι Ισπανοί στην 3η θέση.

Σημειώνεται ότι την απευθείας πρόκριση στο Εurovolley θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, ενώ πολλές ελπίδες θα έχει και η ομάδα που θα μείνει δεύτερη όπως διαμορφώνεται η κατάσταση.

Στις 17:00 θα γίνει το ντέρμπι Μολδαβίας – Λετονίας. Μια ματσάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι Λετονοί είναι πρώτοι, ίσως είναι οι πιο ταλαντούχοι με φοβερές μονάδες όμως απέναντί τους θα βρεθεί μια ομάδα που είναι ικανή για όλα. Η Εθνική Λετονίας μετά το 3-0 της Κυριακής έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, όμως, οι Μολδαβοί έδειξαν ικανοί για όλα μετά τη νίκη επί της Εθνικής Ισπανίας.

Στις 20:00 η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα Εθνική Ισπανίας. Η Εθνική μας θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση της Κυριακής και να βάλει πάρα πολύ δύσκολα στους «φούριας ρόχας». Ο ενθουσιασμός των παικτών του Κανεστράτσι απέναντι στην εμπειρία και το ταλέντο των Ισπανών που θέλουν απαραιτήτως τη νίκη. Η Εθνική θα παίξει χωρίς άγχος και ό,τι βγει.

Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports Tv που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες)

1. Λετονία 2-1 7-3 6
2. Μολδαβία 2-1 6-4 6
3. Ισπανία 2-1 7-5 6
4. Κύπρος 0-3 1-9 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ