aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBόλεί: Το βλέμμα σε τρία γήπεδα

Bόλεί: Το βλέμμα σε τρία γήπεδα

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση το οποίο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρασίνων ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα στις 20:00, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών στο βόλεϊ.

Στους τρεις αγώνες που θα γίνουν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, πρώτης του Β’ γύρου, θα διεξαχθούν οι αγώνες: Παφιακός – ΑΠΟΕΛ στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη», Αναγέννηση Δερ. – Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο Δερύνειας (Cablenet Sports 3 HD) και ΑΕ Καραβά – ΕΝΠ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Οι αγώνες σε Πάφο και Δερύνεια αρχίζουν στις 20:00 και στη Λεμεσό στις 20:30.

Μπαίνοντας στον Β’ γύρο, Παφιακός – ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσουν το βαθμολογικό κέρδος. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πάντα προκαλεί ενδιαφέρον αφού πρόκειται για δυο ιστορικές ομάδες.
Χωρίς προγνωστικά μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας στη Δερύνεια μεταξύ Αναγέννησης – Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα της Δερύνειας παρουσιάζεται πανίσχυρη στην έδρα της και ψάχνει μια μεγάλη νίκη.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι ποιοτική ομάδα και στον Β’ γύρο θα επιδιώξει να ανέβει ακόμα περισσότερο.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και στον αγώνα ΑΕ Καραβά – ΕΝΠ στο «Σπύρος Κυπριανού». Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 7η (ΕΝΠ) και 8η (ΑΕ Καραβά) θέση του πίνακα με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου.

Η ΑΕ Καραβά έκανε πολύ καλά παιχνίδια στον Α’ γύρο, αλλά δεν πήρε κέρδος. Η ΕΝΠ ξεκίνησε με άλλους στόχους το πρωτάθλημα, όμως ο Α’ γύρος ήταν καταστροφικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ