aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBόλεϊ γυναικών: Σφραγίζουν τα εισιτήρια πρόκρισης στο φάιναλ φορ

Bόλεϊ γυναικών: Σφραγίζουν τα εισιτήρια πρόκρισης στο φάιναλ φορ

Mε τους τέσσερις επαναληπτικούς προημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών συνεχίζεται σήμερα η δράση στην πετόσφαιρα. Οι αγώνες που θα αρχίσουν στις 20:00 θα κρίνουν οριστικά τις ομάδες που θα συνθέσουν το φάιναλ φορ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκ νέου στο προσφυγικό ντέρμπι Ανόρθωση – Ολυμπιάδα στο «Σωτήρειο». Στον πρώτο προημιτελικό η Ολυμπιάδα κέρδισε 3-1 σετ και χρειάζεται δυο σετ για την πρόκριση. Η Ανόρθωση στην έδρα της θα επιδιώξει την ανατροπή, κερδίζοντας αρχικά τον αγώνα με 3-0 ή 3-1 ώστε να τον οδηγήσει στο «χρυσό» σετ.

Οι πρωταθλήτριες του Απόλλωνα θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά και να προκριθούν στο φάιναλ φορ. Οι γαλάζιες κέρδισαν στο Γέρι τον Δικέφαλο με 3-0 και τους αρκούν δυο σετ για την πρόκριση. Ο Δικέφαλος θα πάει στη Λεμεσό για να κυνηγήσει όσες ελπίδες του αναλογούν.

Η «βασίλισσα» του Κυπέλλου ΑΕΛ έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της στην έδρα της με 3-0, θέλοντας δυο σετ για την πρόκριση. Ωστόσο, η Λεμεσός βόλεϊ θα το παλέψει για να οδηγήσει ακόμα και την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Ο επαναληπτικός προημιτελικός στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι έχει ενδιαφέρον.

Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε στη Λεμεσό το Σάββατο του Λαζάρου με 3-0 και πάει στη Λάρνακα για να σφραγίσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Οι ερυθρόλευκες αρκούνται με την κατάκτηση δύο σετ. Από την άλλη η ΑΕΚ που παρουσιάστηκε χωρίς ξένες στον πρώτο προημιτελικό θα προσπαθήσει στην έδρα της να διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ