aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBόλεϊ Γυναικών: Προσφυγικό ντέρμπι στο «Σωτήρειο»

Bόλεϊ Γυναικών: Προσφυγικό ντέρμπι στο «Σωτήρειο»

Ο αγώνας Ανόρθωση – Ολυμπιάδα Νεάπολης ξεχωρίζει από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ‘ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών «Μιχάλης Κρασιάς».
Θα διεξαχθεί απόψε στις 20:00 στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» στην Αγλαντζιά και θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports 3 HD.

Το προσφυγικό ντέρμπι μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις. Η «Κυρία» ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και θα επιδιώξει να κερδίσει την πρωτοπόρο, αήττητη και με το απόλυτο, Ολυμπιάδα. Η ομάδα της Νεάπολης είναι το φαβορί, αφού μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε σετ.

Κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες είναι ο αγώνας Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα στο «Απόλλων Αρένα». Οι γαλάζιες της Λεμεσού μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα Ν. υποχώρησαν στην 5η θέση και η νίκη απόψε είναι απαραίτητη. Οι ερυθρολευκες διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα και εφόσον περάσουν από την «Απόλλων Αρένα» θα κάνουν σημαντικό βήμα. Η Βασιλική Χατζηκωνστάντα θα αγωνιστεί σε ένα σημαδιακό ματς εναντίον της ομάδας που την ανέδειξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ