aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBολεϊ γυναικών: Μεγάλο παιχνίδι για Lemesos Volleyball – ΑΕΚ

Bολεϊ γυναικών: Μεγάλο παιχνίδι για Lemesos Volleyball – ΑΕΚ

Αγώνας με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 20:00 μεταξύ Lemesos Volleyball – ΑΕΚ στο Λύκειο Πολεμιδιών. Ο αγώνας είναι εξ αναβολής και είναι στο πλαίσιο του Ομίλου Διαβάθμισης για την 16η αγωνιστική – 2η στον Όμιλο.

Το κρούσμα κορωνοϊού που ανακοίνωσε η Lemesos Volleyball λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Τρίτης 08 Μαρτίου 2022 μετέθεσε τον αγώνα το Σάββατο. Μετά την εξέλιξη αυτή και το «διπλό» του Δικεφάλου Γερίου στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου απέναντι στη Ν. Σαλαμίνα, το παιχνίδι αποκτά φοβερό ενδιαφέρον.

Η Lemesos Volleyball με 06 βαθμούς παίζει μια από τις τελευταίες της ευκαιρίες απέναντι στην ΑΕΚ. Με νίκη οι «ροζ» μένουν στο κόπλο της παραμονής αλλιώς τα πράγματα δυσκολεύουν. Η ΑΕΚ πάει στη Λεμεσό για τη 2η νίκη στον Όμιλο και να ξενοιάσει, ενώ με τρίποντο θα διεκδικεί και την πρωτιά του Ομίλου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Α. Δανιήλ – Ι. Μιτσής

Επόπτες: Μ. Πιττάλης – Γ. Παύλου

Σημειωτές: Α. Παπαμιχαήλ – Ε. Σιαπάνη

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ.Παπαγεωργίου

Παρατηρητής Αγώνα: Α. Κεφάλας

Στους δυο αγώνες της Α Φάσης οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες: Στον Α Γύρο η ΑΕΚ επικράτησε στο Λύκειο Πολεμιδιών 0-3 και στο Β Γύρο η Lemesos Volleybball νίκησε στο «ΚΙΤΙΟΝ» 1-3.

*Την Τρίτη για τον Όμιλο ο Δικέφαλος Γερίου επικράτησε 1-3 στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου στη Λεμεσό της Ν. Σαλαμίνας.

ΌΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Νέα Σαλαμίνα (16) 06-10 25-38 17
Δικέφαλος Γερίου (16) 04-12 18-41 13
ΑΕΚ (15) 04-11 18-37 12
Lemesos Volleyball (15) 02-13 12-42 06

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ