aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBόλεϊ ανδρών: Παντού ντέρμπι στην 3η αγωνιστική

Bόλεϊ ανδρών: Παντού ντέρμπι στην 3η αγωνιστική

Η αγωνιστική των ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Βόλεϊ Ανδρών Α’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί απόψε. Το βαρωσιώτικο ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση (20:30) δεσπόζει στην αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από δυο ήττες θέλουν απαραιτήτως τη νίκη, ενώ οι κυανόλευκοι μετρούν «δύο στα δύο» και θέλουν να τριτώσει το καλό. Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στην Πάφο (20:00), όπου θα αναμετρηθούν ο Kuutio Homes Παφιακός και ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα των γηπεδούχων θα επιδιώξει την τρίτη σερί νίκη, ενώ θα ενισχυθεί με τον Πολωνό κεντρικό Ματέους Σασάρεβιτς. Ο ΑΠΟΕΛ θα επιζητήσει το «διπλό» που θα πιστοποιήσει τις φετινές του δυνατότητες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ο αγώνας Ομόνοια – Αναγέννηση Δερύνειας που θα διεξαχθεί στο «Ελευθερία» (20:00) και θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports 3 HD. Η μάχη των πρασίνων μπορεί να προσφέρει θέαμα, αφού οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικές μονάδες. Την πρώτη τους νίκη θα ψάξουν στο Γήπεδο Παραλιμνίου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η Ολυμπιάς Φρενάρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ