Η Πάφος θα φορέσει απόψε τα γιορτινά της για να φιλοξενήσει τον αγώνα Kuutio Homes Παφιακός – Ομόνοια. Είναι ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών και η παφιακή ομάδα χρειάζεται μια μόνο νίκη για να κατακτήσει το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2018. Η Ομόνοια με το 3-1 στις νίκες εις βάρος της θα παίξει σήμερα στο Γήπεδο «Αφροδίτη» (20:00) τα ρέστα της, ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.
Οι φίλοι των γηπεδούχων περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση. Θέλουν να ενισχύσουν τον Παφιακό για να ολοκληρώσει μια θριαμβευτική σεζόν με το τρεμπλ και την πρόκριση τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού CEV Cup Ανδρών.
«Η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι απαραίτητη. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του Παφιακού!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της παφιακής ομάδας, η οποία θα έχει στη διάθεσή της και τις δύο κερκίδες με προτεραιότητα στην Ανατολική.














