aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜπιτς Βόλεϊ: Βγήκαν οι « 32»του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Μπιτς Βόλεϊ: Βγήκαν οι « 32»του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Συνολικά 32 ομάδες θα μπουν την Πέμπτη στο κυρίως ταμπλό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2016 που διεξάγεται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Με την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης την Τετάρτη εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους ομίλους τέσσερεις ομάδες στους  άνδρες και τέσσερεις ομάδες στις γυναίκες.

Στους άνδρες προκρίθηκαν μέσα από τη διαδικασία των τριών  προκριματικών  γύρων τα εξής ζευγάρια: Pisco – Felipe από τη Βραζιλία, Messenger – Μullahey από τις ΗΠΑ, John – Κulzer από τη Γερμανία και Samoilovs –Smits από τη Λετονία.

Στις γυναίκες το εισιτήριο πρόκρισης κέρδισαν οι: Vitoria –Anna Karolina από τη Βραζιλία, Olimstad –Garder από τη Νορβηγία, Plummer- Μirkovic από τις ΗΠΑ και Agnieska –Jekaterina από τη Λιθουανία.

Τις επόμενες δυο ημέρες θα γίνουν αγώνες ομίλων για να προκριθούν 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών. Το Σάββατο 30 Ιουλίου θα έχουμε αγώνες νοκ άουτ και την Κυριακή 31 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ