aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜπιτς βόλεϊ: Πανέτοιμες οι κυπριακές ομάδες

Μπιτς βόλεϊ: Πανέτοιμες οι κυπριακές ομάδες

Πανέτοιμες να ριχθούν στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley U19  που θα φιλοξενηθεί στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα από τις  27-31 Ιουλίου  είναι οι τέσσερεις ομάδες της Κύπρου.

Τις ομάδες των γυναικών αποτελούν τα δίδυμα Κατερίνα Ζακχαίου – Βασιλιική Χ’Κωνστάντα και οι αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή. Τις ομάδες των ανδρών στελεχώνουν οι Άλεξ Αναστασιάδης – Σωτήρης Σιαπάνης και Μάριος Στρουγκάρεβιτς – Κυριάκος Παρλάς.

Οι οκτώ αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αναμένοντας τηξν έναρξη των αγώνων. Σημειώνεται ότι οι κυπριακές ομάδες θα μπουν στο κυρίως ταμπλό την Πέμπτη 28 Ιουλίου ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 08:00 το πρωί με τους προκριματικούς αγώνες.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησε η Κατερίνα Ζακχαίου η οποία ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και η Βασιλική ΧατζηΚωνστάντα είναι έτοιμες για την πρόκληση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Όπως είπε, «θεωρώ ότι με βάση και τις ηλικίες που συμμετέχουν στους αγώνες έχουμε πιθανότητες επιτυχίας». Το ζευγάρι Ζακχαίου – ΧατζηΚωνστάντα διατηρεί ελπίδες διάκρισης ενώ το εν λόγω δίδυμο αγωνίζεται μαζί τα τελευταία τρία χρόνια στην άμμο, ενώ είναι συμπαίκτριες και στη σάλα.

Οι κυπριακές ομάδες θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες των Βαγγέλη Κουτουλέα – Κωνσταντίνου Καρπαθάκη το επόμενο διήμερο. Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί το βράδυ της Τρίτης με την κλήρωση των αγώνων όπου συμμετέχουν 45 χώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ