aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜπιτς Βόλεϊ: Ο Σέργιος Σεργίου μόνος Κύπριος διαιτητής

Μπιτς Βόλεϊ: Ο Σέργιος Σεργίου μόνος Κύπριος διαιτητής

O Κύπριος διαιτητής Σέργιος Σεργίου είναι ο μοναδικός Κύπριος διαιτητής μπιτς βόλεϊ που σφυρίζει στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Πρόκειται για διαιτητή με σημαντικές εμπειρίες σε αγώνες μπιτς βόλεϊ και ο οποίος σφύριξε σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις. Χαρακτηριστικά, ήταν πρώτος διαιτητής σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ στη Λάρνακα. Δηλαδή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley του 2012, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015 και την Πανεπιστημιάδα τον Ιούνιο του 2015.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σεργίου ανέφερε ότι νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι σφυρίζει τους αγώνες που διεξάγονται στην Κύπρο. Ο κ. Σεργίου ανέφερε ότι πάντα προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Όπως ανέφερε πριν από τους αγώνες που σφυρίζει είναι ήρεμος και το μοναδικό του άγχος είναι να μην αδικήσει καμιά ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ