aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜπιτς βόλεϊ Κ18: Στο Μπρνο μετακόμισαν οι ομάδες μας

Μπιτς βόλεϊ Κ18: Στο Μπρνο μετακόμισαν οι ομάδες μας

Στο Μπρνο της Τσεχίας μετακόμισαν από σήμερα οι δύο κυπριακές ομάδες (ζευγάρια σε άνδρες και γυναίκες) που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που θα διεξαχθεί από αύριο έως και τις 14 Αυγούστου 2016.

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στους Άνδρες από τον 16χρονο Άλεξ Αναστασιάδη και τον 15χρονο Σωτήρη Σιαπάνη και στις γυναίκες από τις Μαρίνα Κολοκοτρώνη και Εβίτα Λεωνίδου. Συνοδός θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας.

Οι ομάδες μας πήραν γεύση από την αρένα Beach Volley «Sokolske Koupaliste» χωρητικότητας 1.000 θέσεων που θα διεξαχθούν οι αγώνες και την Πέμπτη θα ριχθούν στη μάχη των ομίλων. Στόχος είναι η καλή παρουσία και η αποκόμιση εμπειριών.

Σήμερα το βράδυ θα γίνει η καθορισμένη πριν τους αγώνες «τεχνική» συνάντηση. Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων (οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων). Το Σάββατο θα γίνουν οι γύροι της δεύτερης φάσης και οι προημιτελικοί. Την Κυριακή το τουρνουά ολοκληρώνεται με τους ημιτελικούς και τελικούς.

Γνωρίστε το Μπρνο

H πόλη Μπρνο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας με πληθυσμό 400.000 κατοίκους. Η πόλη αποτελεί την έδρα πολλών μεγάλων τσέχικων εταιρειών και διοργανώνει κάθε χρόνο πολλές εγχώριες και διεθνείς εκδηλώσεις. Η πόλη διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο και απέχει από τη Βιέννη, πρωτεύουσα της Αυστρίας, 155 χιλιόμετρα.

Η αρένα Beach Volley «Sokolske koupaliste» φιλοξένησε πολλές διεθνείς διοργανώσεις στο παρελθόν, όπως: Το FIVB Challenger και το CEV European Championship U23 και U18. Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 12 -13 Αυγούστου θα διοργανωθεί στο Veveri Castle μουσικό φεστιβάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ