aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑρέσει η Προεθνική Γυναικών U17: Τρεις νίκες απέναντι στο Ισραήλ

Αρέσει η Προεθνική Γυναικών U17: Τρεις νίκες απέναντι στο Ισραήλ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η προετοιμασία της Προεθνικής U17 Γυναικών που προετοιμάζεται για τους αγώνες στην Κροατία μεταξύ 08-11 Ιανουαρίου 2020. Η Προεθνική ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την τετράδα των φιλικών τεστς με την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ μεταξύ 26-29 Δεκεμβρίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου.

Στα φιλικά του Σαββατοκύριακου οι παίκτριες του Λούη Λοΐζου πέτυχαν δυο νέες νίκες ανεβάζοντας την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

Το Σάββατο κερδίσαμε με 3-2 σετ με ανατροπή στην ανατροπή, αφού προηγηθήκαμε 1-0 (25-15), χάσαμε τα δυο επόμενα (19-25 και 24-26) ενώ η ομάδα μας ανασυντάχθηκε στη συνέχεια βάζοντας «φρένο» στο Ισραήλ κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 25-22 ισοφαρίζοντας 2-2. Στο πέμπτο σετ η Προεθνική ήταν ανώτερη και κέρδισε 15-07 και τον αγώνα 3-2 σετ. Ο Ομοσπονδιακός κόουτς χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που προπονούνται αυτή τη στιγμή.

Την Κυριακή η ομάδα παίζοντας με σοβαρότητα και με βασική σύνθεση δεν άφησε περιθώρια στις Ισραηλινές κερδίζοντας με 3-0 τον αγώνα με τα σετ να είναι: 25-10, 25-15, 25-21. H εμφάνιση άρεσε ιδιαιτέρως στην τεχνική ηγεσία αφού τα κορίτσια όταν έμειναν πίσω στο σκορ στο τρίτο σετ αντέδρασαν και γύρισαν τα δεδομένα. Μετά από συμφωνία οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για ακόμα ένα σετ όπου χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες. Σε αυτό το σετ η Προεθνική κέρδισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ