aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑρχίζουν οι μάχες σε όλα τα μέτωπα

Αρχίζουν οι μάχες σε όλα τα μέτωπα

Την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ΟΠΑΠ εφήβων στον πρώτο και δεύτερο όμιλο. Με απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής η Αναγέννηση Δερύνειας μηδενίστηκε σε αγώνα της με την Ολυμπιάς Φρενάρους για την αντικανονική χρησιμοποίηση δυο πετοσφαιριστών.

Για τον τίτλο στον πρώτο όμιλο θα παλέψουν η Ανόρθωση που προηγείται με 29 βαθμούς, η Νέα Σαλαμίνα με 25 και η Ολυμπιάς Φρενάρους με 14 βαθμούς. Για τον όμιλο της αποφυγής του υποβιβασμού θα παλέψουν η Αναγέννηση Δερύνειας με 12 βαθμούς, η Ολυμπιάδα με 3 βαθμούς και το Παραλίμνι με 3 βαθμούς.

Στο δεύτερο όμιλο διεκδικούν την άνοδο στον πρώτο όμιλο, ο Παφιακός, ο Εθνικός Λατσιών και ο Φοίνικας Πύλας. Αυτή τη στιγμή προηγείται ο Παφιακός με 29 βαθμούς και ακολουθούν Εθνικός Λατσιών με 24 βαθμούς και ο Φοίνικας με 16 βαθμούς. Για την κατάκτηση των θέσεων 4-6 θα παλέψουν η Ομόνοια, η ΑΕ Καραβά και ο ΑΠΟΕΛ που αρχίζει με -1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ