aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑρχίζει ο Β’ Γύρος στους Έφηβους

Αρχίζει ο Β’ Γύρος στους Έφηβους

Η έναρξη του δεύτερου γύρου του εφηβικού πρωταθλήματος U18 ξεχωρίζει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο. Οι έφηβοι βρίσκονται στην 6η αγωνιστική, ενώ οι Νεάνιδες U18 θα παίξουν ενδιαφέροντες αγώνες.

Α’ Όμιλος: Δοκιμασίες εκτός έδρας για τους πρωτοπόρους

Δύσκολα παιχνίδια – δοκιμασίες θα έχουν οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών U18 Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο. Η πρωτοπόρος με 12 βαθμούς Ανόρθωση ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την τοπική Ένωση. Εξάλλου, η δεύτερη με τους ίδιους βαθμούς Νέα Σαλαμίνα θα πάει στη Λευκωσία όπου θα αγωνιστεί στις 12:00 με την Ολυμπιάδα. Για τον πρώτο όμιλο θα γίνει το ντέρμπι στις 11:00 μεταξύ της Ολυμπιάδας Φρενάρους και της Αναγέννησης Δερύνειας.

Β’ Όμιλος: Με τον Φοίνικα ο Παφιακός

Με τον Φοίνικα Πύλας  θα αγωνιστεί ο πρωτοπόρος του Ομίλου Παφιακός όπου στις 12:00 στο Γυμνάσιο Αγ. Θεοδώρου θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Πύλας. Στους άλλους αγώνες, στις 11:00 στο Γυμνάσιο Ανθούπολης η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Εθνικό Λατσιών. Επίσης, στις 14:00 στο Λευκόθεο το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά.

Νεάνιδες: Α’ Όμιλος: Ντέρμπι στο Δάλι

Ο αγώνας Πανιδαλιακός – Απόλλων που θα διεξαχθεί στις 11:00 ξεχωρίζει από τον Α Όμιλο στο πρωτάθλημα U 18 Νεανίδων οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο βαθμοί (3ος ο Πανιδαλιακός με 11 βαθμούς, -4ος ο Απόλλων με 9 βαθμούς).

Στους άλλους αγώνες του Ομίλου, το Σάββατο στις 17:00 θα γίνει το ντέρμπι Παφιακός – Άρης Πολεμίου. Στις 13:30 στο Θεμιστόκλειο θα διεξαχθεί η λεμεσιανή μάχη Ανόρθωση Πετόσφαιρας – ΑΕΛ. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, η πρωτοπόρος Ανόρθωση πάει στη Λάρνακα όπου στις 11:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ΑΕΚ.

Β1′ Όμιλος: Μονομαχία ουραγών

Ο αγώνας στις 12:30 μεταξύ Αχιλλέα Κ. – Ολυμπιάδας Ν. προκαλεί ενδιαφέρον στον Β1 Όμιλο, αφού οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στις δυο τελευταίες θέσεις με 1 βαθμό.

Παράλληλα, ο πρωτοπόρος Εθνικός Λατσιών θα πάει στα δυτικά της Λευκωσίας όπου στις 15:00 στο Λύκειο Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ν.Ο. Λακατάμιας. Ο αγώνας Ροτσίδης – Δικέφαλος Γερίου ορίστηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Β2′ Όμιλος: Στη Δερύνεια το ενδιαφέρον

Ένας αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 για τον Β2 Όμιλο. Συγκεκριμένα, στις 11:00 στο η Αναγέννηση θα υποδεχθεί την Νέα Σαλαμίνα. Ο αγώνας Φοίνικα Πύλας-Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου θα οριστεί αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ