aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑρχή με παραδοσιακές μάχες

Αρχή με παραδοσιακές μάχες

Λειψή λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων θα είναι η 11η αγωνιστική στο βόλεϊ ανδρών Α’ Κατηγορίας και πρώτη του 2019 που θα διεξαχθεί απόψε. Ο αγώνας μεταξύ του Green Air Παφιακού και της Αναγέννησης Δερύνειας ορίστηκε για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου (20:00).

O λόγος της αναβολής οφείλεται στη συμμετοχή των προπονητών των δύο ομάδων με τις Εθνικές ομάδες Αλβανίας και Νορβηγίας αντίστοιχα, αλλά και απουσίας πετοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν λείπει, αφού θα γίνει απόψε (20:00) το ντέρμπι Ανόρθωση-Ομόνοια στο «Θεμιστόκλειο». Η «Κυρία» έμεινε πίσω βαθμολογικά αλλά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας θα επιδιώξει να περισώσει ό,τι μπορεί, ενώ το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το αήττητό σερί του.

Την ίδια ώρα στο Λευκόθεο, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕ Καραβά σε άλλον έναν αγώνα μεταξύ δυο παραδοσιακών ομάδων αλλά με φαβορί. Ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα του θέλει το τρίποντο και μπορεί να το επιτύχει ώστε να κυνηγήσει ακόμα και την 3η θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ η ομάδα της ΑΕ Καραβά γνωρίζει τις δυσκολίες, όμως θα παλέψει όπως σε όλους τους αγώνες της μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Τέλος, στις 20:00, η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Εθνικό στο «Σπύρος Κυπριανού» και ξέρει ότι για να έχει ελπίδες τετράδας οφείλει να κερδίσει την ομάδα των Λατσιών, η οποία πάει με πολύ καλή ψυχολογία στη Λεμεσό με στόχο τη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ