aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑποκλείστηκαν οι ομάδες μας

Αποκλείστηκαν οι ομάδες μας

Στους «16» σταμάτησε η πολύ μεγάλη προσπάθεια των τεσσάρων κοριτσιών μας που εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρο και το μπιτς βόλεϊ στο World Tour 2 Αστέρων που διεξάγεται στην πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκου.

Τα δίδυμα Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ντάρια Γκουσάροβα – Ζώγια Κωνσταντοπούλου έχασαν στους αγώνες που έδωσαν χθες το μεσημέρι και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά το κυπριακό μπιτς βόλεϊ έβαλε δυο ομάδες στη 16άδα World Tour.

Οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου έχασαν από το δίδυμο της Λετονίας Αλίς Λέσε και Ίλζε Λιεπιλνάουσκα με 0-2 σετ, ενώ οι Ντάρια Γκουσάροβα και Ζώγια Κωνσταντοπούλου έχασαν επίσης με 0-2 σετ από τις Ιταλίδες Μάρτα Μενεγκάτι και Βικτόρια Όρσι Τόθ.

Αποκλεισμός στα σημεία για το ανδρικό δίδυμο Αντώνη Λιοτατή και Σωτήρη Σιαπάνη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley U22 που φιλοξενείται στην Γκουρμάλα της Λετονίας. Οι δυο πετοσφαιριστές τερμάτισαν τέταρτοι στον Δ’ Όμιλο χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση. Καθοριστική απέβη η ήττα που δέχθηκαν στην πρεμιέρα από τη Δανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ